Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Την υποψηφιότητά του για τον ΠΑΜΘ ανακοίνωσε ο Τέρνες Κουϊκ



Την υποψηφιότητά του ως Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουϊκ, βρισκόμενος στην πόλη της Κομοτηνής, κατά την περιοδεία του σε πόλεις της συγκεκριμένης Περιφέρειας. Ο κ. Κουϊκ ανακοίνωσε και το όνομα του συνδυασμού «Μακεδονία – Θράκη – Ελλάδα μας», τονίζοντας ιδιαίτερα ότι δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν το ενδιαφέρον του για την περιοχή την περιφέρεια ΑΜΘ, ύστερα από τόσες περιοδείες και επισκέψεις που έχει πραγματοποιήσει μετά την εκλογή του στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο κ. Κουϊκ μίλησε για τη σχέση που έχει αποκτήσει για τη συγκεκριμένη περιφέρεια μέσω από τη δημοσιογραφία και τόνισε ότι δεν έχει τοπικές εξαρτήσεις, ούτε με το Τούρκικο Προξενείο Κομοτηνής, ούτε με κάποιον πολίτη του τόπου και θα είναι «ανοιχτός» για διάλογο με όλους τους πολίτες του τόπου ανεξαρτήτου θρησκεύματος.


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης στάθηκε σε πολλά ζητήματα που ταλανίζουν την περιοχή όπως η ανάγκη μείωσης της φορολογικότητας , η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, η αλλαγή φιλοσοφίας στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Περιφέρειας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η τουριστική της ανάπτυξη και κάλεσε τους πολίτες να συστρατευθούν και να στηρίξουν τον αγώνα που θα κάνει με βασικό άξονα τον Άνθρωπο και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του.