Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Γιορτή δημοτικών υπαλλήλων Κομοτηνής

   Μία διαφορετική εικόνα παρουσίαζε σήμερα το Δημαρχείο της Κομοτηνής αφού πλάι στους υπαλλήλους, βρέθηκαν τα παιδιά τους για την καθιερωμένη ετήσια γιορτή που διοργανώνει ο σύλλογος δημοτικών υπαλλήλων. Τα παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο ο οποίος με τη σειρά του, ευχήθηκε σε αυτά και στους γονείς τους ενώ μοίρασε και πολλά δώρα.
  Την γιορτή επιμελήθηκε η κα. Κοσμίδου που εξέπληξε όλους τους παρισταμένους με το ταλέντο της. Ετοίμασε ένα ποίημα μαζί με τα παιδιά που το απήγγειλαν στον δήμαρχο, τραγούδησαν τα κάλαντα, είπαν πολλά ποιήματα και στο τέλος μαζί με τον δήμαρχο μοίρασαν τα δώρα στα παιδιά.
   «Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και περισσότερα χαμόγελα και αισιοδοξία» ευχήθηκε στους παρισταμένους ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης που επισήμανε ότι «είναι μια ωραία γιορτή που κάθε χρόνο κάνουμε για τα παιδιά των συμβασιούχων και των μόνιμων υπαλλήλων μας και θέλουμε να τους δείξουμε ότι ο δήμος είναι κοντά τους».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου