Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Με λαθρομετανάστες και δόκιμους η σχολή αστυφυλάκων της Κομοτηνής




Στα τέλη Οκτωβρίου θα απομακρυνθούν οι λαθρομετανάστες
«Όλοι μαζί» στην σχολή αστυφυλάκων Κομοτηνής  τελικά, στην οποία κατετάγησαν την 8η Οκτωβρίου 300 δόκιμοι αστυφύλακες. Παράλληλα, παραμένουν στην σχολή περίπου 600 λαθρομετανάστες, που είχαν μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής στις αρχές Αυγούστου. Οι τελευταίες διαβεβαιώσεις από πλευράς του Υπουργείου ανέφεραν ότι η επαναλειτουργία της σχολής αυτήν την περίοδο θα συνδυαζόταν με την παράλληλη εκκένωσή της από τους «λαθρομετανάστες».  Όμως, η διαδικασία της μεταφοράς τους σε άλλα κέντρα κράτησης καθυστέρησε και το χρονοδιάγραμμα παρατείνεται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Οι 300 δόκιμοι αστυφύλακες, που κατετάγησαν την Δευτέρα, πρόκειται από σήμερα και μέχρι τις 9 Νοεμβρίου να ακολουθήσουν τη βασική τους εκπαίδευση. Εν συνεχεία, θα λάβει χώρα η καθιερωμένη τελετή ορκωμοσίας τους.
   Τους νέους δοκίμους καλωσόρισε ο Αναπληρωτής Διευθυντή, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Γκρανάς Γεώργιος, ο οποίος αφού συνεχάρει  τους ίδιους και τους γονείς τους, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, πρόοδο και υγεία παροτρύνοντας τους να υπηρετήσουν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας με ευπρέπεια, αμεροληψία και ανιδιοτέλεια επ’ αγαθώ της κοινωνίας.
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου