Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Πρόγραμμα υποστήριξης της μαθησιακής διαδικασίας από τους LIONS «Ορφέας» στην Κομοτηνή




   Με την συμμετοχή αρκετών παιδιών έγινε η έναρξη του προγράμματος υποστήριξης της μαθησιακής διαδικασίας για τα παιδιά του δημοτικού. Αυτό το πρόγραμμα υλοποιείται από τους LIONS «Ορφέας Κομοτηνής με αφορμή την παγκόσμια χρονιά κατά του αναλφαβητισμού. Η πρόεδρος του συλλόγου Ζωή Κοσμίδου παραβρέθηκε την πρώτη μέρα του προγράμματος στην δημοτική βιβλιοθήκη Κομοτηνής και μίλησε για το πρόγραμμα αυτό. 


   Η πρόεδρος της λέσχης Λάϊονς «Ορφέας» Κομοτηνής κα. Ζωή Κοσμίδου μιλώντας για την εκδήλωση δήλωσε ότι «σήμερα κάνουμε την έναρξη ενός προγράμματος υποστήριξης της μαθησιακής διαδικασίας για τα παιδιά του δημοτικού. Νομίζω ότι είναι μια προσπάθεια που αξίζει τον κόπο να την αγκαλιάσουν τα παιδιά και οι γονείς και γίνεται εντελώς εθελοντικά στα πλαίσια των στόχων και των σκοπών του Λαϊονισμού, μιας και φέτος είναι η παγκόσμια χρονιά κατά του αναλφαβητισμού».
    «Θέλουμε με όλες τις δυνάμεις μας να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια που αυτά τα χρόνια περνάει πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά και να μπορέσουμε να δώσουμε και εμείς ότι μπορούμε σε αυτήν την γενικότερη προσπάθεια, πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο μας, που χωρίς την υποστήριξη του δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα» υπογράμμισε.     
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου