Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Καθαρισμός Παραλιών Μαρώνειας από τους komotinistas


Εθελοντικός Καθαρισμός Παραλιών Μαρώνειας
Στον εθελοντικό καθαρισμό των παραλιών της Μαρώνειας, από το λιμάνι του Αγ. Χαραλάμπους μέχρι τη Μαρμαρίτσα, προχώρησαν τα μέλη και οι φίλοι των komotinistas, το πρωί της Κυριακής 22 Ιουλίου.  

  «Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όλοι μας -λίγο ή πολύ- απολαμβάνουμε τις θερινές εξορμήσεις στις παραλίες» τονίζουν τα μέλη των komotinistas που αναφερόμενοι στην επιλογή της τοποθεσίας υποστηρίζουν ότι «Επιλέξαμε αυτή την περιοχή του νομού μας γιατί είναι από τις ομορφότερες που έχουμε, είναι παρθένα και άγνωστη στον περισσότερο κόσμο . Παρότι όμως δεν την επισκεπτόμαστε πολλοί, η παραλία αυτή μαζεύει όλα τα σκουπίδια που επιπλέουν στη θάλασσα από λουόμενους και από άλλες περιοχές αλλά και από ερασιτέχνες που ψαρεύουν εκεί. Θέλουμε και πρέπει να χαρίσουμε στην παραλία την εικόνα που της αξίζει. Εξάλλου και λόγω του φεστιβάλ Μαρωνείας - Σαππών τώρα το καλοκαίρι, επισκέπτεται αρκετός κόσμος την ευρύτερη περιοχή από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και φυσικά επιλέγει να δροσιστεί στις παραλίες αυτές».
  «Ας μην ξεχνάμε ότι ο πολιτισμός κρύβεται μέσα μας και ο καλύτερος τρόπος να τον εκφράζουμε στην καθημερινότητα είναι να σεβόμαστε και να προστατεύουμε το περιβάλλον που ζούμε» σημειώνουν οι komotinistas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου