Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ένοπλη ληστεία στον φούρνο του προέδρου των αρτοποιών Ροδόπης Γιώργου Δαλθανάση

    Δύο άτομα φορώντας κουκούλες και γάντια, απείλησαν με κομμένες – κοντόκανες καραμπίνες τους εργαζόμενους, άρπαξαν την ταμειακή μηχανή η οποία περιείχε περίπου 450 ευρώ, και εξαφανίστηκαν επιβαίνοντας σε κλεμμένο ΙΧ – παλαιό μοντέλο φορντ καραβάν στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους.

   Για το περιστατικό και πως συνέβη μίλησε ο ιδιοκτήτης κ. Δαλθανάσης αναφέροντας ότι «τα ξημερώματα Σαββάτου περίπου στις 5, δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κατάστημα, ενώ τους περίμενε ένας τρίτος στο αυτοκίνητο μέσα. Ό ένας ακινητοποίησε τον οδηγό μας με κοντόκανη καραμπίνα και ο τρίτος μπήκε μέσα ξήλωσε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και πήρε τα χρήματα που υπήρχαν μέσα, 400 – 450 ευρώ».
  «Θεωρώ ότι ήταν σχεδιασμένο το χτύπημα» σημείωσε ο πρόεδρος των αρτοποιών Ροδόπης που αναφέρθηκε και σε άλλο ένα συμβάν αντίστοιχο που σημειώθηκε την ίδια μέρα αναφέροντας ότι  «άλλωστε πριν από μένα χτυπήθηκε και άλλος φούρνος στην Εκτενοπώλ, εκεί δεν κατάλαβαν τίποτα γιατί όλοι ήταν στο εργαστήριο μέσα, τους πήραν την ταμειακή μηχανή πολύ ποιο εύκολα. 
   Ερωτηθείς για το αν έπεσε κάτι στην αντίληψη του το προηγούμενο διάστημα, ο κ. Δαλθανάσης είπε ότι κάτι είχε παρατηρήσει προ ήμερων, το έχει καταθέσει ήδη στην αστυνομία αλλά δεν θέλησε να το αναφέρει.
   Ερωτηθείς αν ξανά έπεσε θύμα ληστείας σημείωσε ότι «Ζωντανής ληστείας ναι, είναι η πρώτη φορά, παλιότερα μου είχαν κάνει διάρρηξη άλλες δύο φορές αλλά τέτοιο σκηνικό είναι η πρώτη φορά που έχουμε, να είμαστε εννοώ μέσα».  Ενώ για το αν θα λάβει κάποια περαιτέρω μέτρα τόνισε ότι «δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις, είμαστε κατάστημα και είμαστε ανοιχτά πάντα».
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου