Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Απολογισμός δράσης της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας για το έτος 2011

Στο ημερολογιακό έτος 2011 η ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας επέδειξε αξιόμαχη και εξαίρετη δράση.

Οι 24 αστυνομικοί που συγκροτούν την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έχουν παρακολουθήσει μια απολύτως άρτια και εξειδικευμένη εκπαίδευση και περιπολούν στην πόλη της Δράμας με μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Η δράση της ομάδας εξασφαλίζει ταχύτητα ανταπόκρισης και αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των σοβαρών περιστατικών, ενώ συγχρόνως ενισχύει την εμφανή αστυνομική παρουσία με αξιόμαχες δυνάμεις, καλύπτοντας με τη συνεχή κίνησή της, περισσότερους τομείς – γειτονιές, λειτουργώντας έτσι προληπτικά αλλά και αποτρεπτικά στην εγκληματικότητα.

Αυτή τη δεύτερη χρονιά που ενήργησε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στη Δράμα, καταγράφηκε η ακόλουθη δραστηριότητα:

ü  Ελέχθησαν 3155 οχήματα και 4801 άτομα

ü  Συνελήφθησαν 73 άτομα για διάφορα αδικήματα

ü  Προσήχθησαν συνολικά  457 άτομα

ü  Ανταποκρίθηκαν σε 2.693 σήματα του Κέντρου Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας

Τέλος η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αποτελεί την αιχμή του δόρατος της εμφανούς αστυνόμευσης , σύμφωνα με την αντεγκληματική πολιτική  του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  για την περίοδο 2010-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου