Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ροδόπης για τον σχεδιασμό προγράμματος έργων στην Ροδόπη

Ευρεία σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας  πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή  τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012, παρουσία  θεσμικών φορέων της Ροδόπης,  με αντικείμενο  την κατάθεση  και ανταλλαγή απόψεων για το σχεδιασμό του προγράμματος με τα έργα, που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Η ανασυγκρότηση της Ροδόπης μέσα από ένα προγραμματισμό έργων, εφικτό, πλήρως κοστολογημένο, στηριγμένο πάνω σε μια σαφή ανάλυση των δυνατών και αδυνάτων σημείων, με σαφή ιεράρχηση, αποτελεί τη  στόχευση της όλης προσπάθειας, που θα συνεχιστεί για τη Ροδόπη, που όλοι αγαπάμε και αγωνιζόμαστε.
Η συμμετοχή στις διαδικασίες εκπροσώπων όλων των θεσμικών φορέων με ειδική επιστημονική κατάρτιση και ενασχόληση, μας δίνει το δικαίωμα ακόμα και τις δύσκολες ώρες, που περνάει η πατρίδα μας, να ευελπιστούμε για την ουσία της αναπτυξιακής πορείας του νομού μας, που ως βασικό άξονα έχει την σύνθεση όλων των απόψεων, που ένα μεγάλο κόμμα σαν τη Νέα Δημοκρατία, πρέπει να κάνει πράξη.
Όλοι μαζί χαράζουμε μια νέα πορεία, μια νέα προοπτική για την Νέα Δημοκρατία σε επίπεδο Νομού. Ο αγώνας μας θα είναι διαρκής, άοκνος, θα αφουγκραζόμαστε τον παλμό των κατοίκων της περιοχής μας, αγωνιζόμενοι για  παρεμβάσεις  σε θεσμικό επίπεδο, για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που  αφορούν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου