Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ν. Βιοπούλου:  «με στόχο την προβολή των προβλημάτων της περιοχής»
Η Υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Ροδόπη κα. Ναταλία Βιοπούλου, μια νέα γυναίκα, νηπιαγωγός ειδικής αγωγής, για όσους όμως τη γνωρίζουν πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα, ενεργό πολίτη, που αγωνίστηκε για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν οι Έλληνες από την Πρώην Σοβιετική Ένωση. Στόχος  της όπως υποστηρίζει και η ίδια «να βοηθήσω την Ροδόπη».

«Μέχρι σήμερα δεν είχα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πολιτική» τόνισε η κα. Βιοπούλου που σημείωσε ότι «τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός αλλά κυρίως οι παλιννοστούντες  με ώθησαν να αποδεχτώ αυτή την πρόταση που μου έγινε από τον κ. Σαμαρά».
   Ερωτηθείς γιατί κατέρχεται στις εκλογές με την  Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι «έκανα μια σύγκριση όπως και ο καθένας μας, πως ήταν τα πράγματα με την Νέα Δημοκρατία και πως είναι με το ΠΑΣΟΚ και κατέληξα ότι με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήμασταν καλύτερα, υπήρχαν προνόμια για τους πολύτεκνους, πολλές κοινωνικές παροχές και όλα αυτά με το ΠΑΣΟΚ σταμάτησαν».
   Όσον αφορά το τι μπορεί να γίνει επισήμανε ότι «το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά είναι πολύ καλό, περιλαμβάνει πολλά πράγματα που θα φέρουν την ανάπτυξη στην περιοχή και δουλείες για να περιοριστεί η ανεργία καθώς και πολλά ακόμα που θα φέρουν ευημερία στην περιοχή. Μου αρέσει η πρόταση του κ. Σαμαρά που θα ανοίξει δρόμους σε αυτούς που έχουν χρήματα να ανοίξουν θέσεις εργασίας και να δουλέψουν όλοι γιατί έχουν και πολλά χρέη».  
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου