Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι καθαρίστριες Ροδόπης με τον φόβο για το αύριο

   Με μικρή συμμετοχή των μελών παρότι το σωματείο έχει 120 μέλη και με τον φόβο για το αύριο έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι καθαρίστριες αορίστου χρόνου και επιχειρησιακής σύμβασης Ροδόπης, το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου.  Το φλουρί του σωματείου έτυχε η Ελένη Καπλανίδου και το φλουρί για όλα τα μέλη έτυχε η Μαρία Στογιατσάκη που κέρδισαν από ένα συμβολικό δώρο ένα δίσκος και μία εξάδα ποτήρια.    

    Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και το 2012 να πάει καλά ευχήθηκε η πρόεδρος του σωματείου καθαριστριών αορίστου χρόνου και επιχειρησιακής σύμβασης Ροδόπης  κα. Γεωργία Ευαγγελοπούλου που σημείωσε ότι «αυτήν την στιγμή με αυτό που συμβαίνει φοβόμαστε για τις θέσεις μας, μήπως δώσουν σε εταιρείες εργολάβων την καθαριότητα» και υποστήριξε ότι «πρέπει να είμαστε όλες ενωμένες». Με την ευχή να μην χάσουν τις θέσεις εργασίας τους κατέληξε η κα. Ευαγγελοπούλου που τόνισε ότι «αν και τα χρήματα είναι πολύ λίγα και η δουλεία που κάνουμε είναι πάρα πολύ, οι  καθαρίστριες που είναι με σύμβαση αμείβονται με 300 ή 400 ευρώ και πολλές φορές εργάζονται πάνω από 7 ώρες».
  Ερωτηθείς αν το έχουν προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες για την αύξηση του μισθού τους η κα. Ευαγγελοπούλου διευκρίνισε ότι «η ομοσπονδία έχει κάνει πολλές ενέργειες αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα, όχι μόνο δεν αυξάνεται ο μισθός αλλά έχουμε και μειώσεις».   
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου