Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

«Ετήσιος Χορός καπαδοκών»

Έγινε με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών Ν. Ροδόπης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», στο ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ» στις 11/2/2012.
Το φαγητό και το ποτό άφθονο και καλό και η εξυπηρέτηση άριστη.
Μία βραδιά γεμάτη κέφι και μουσική όπου χόρεψαν και διασκέδασαν τα μέλη και οι φίλοι με τη μουσική συνοδεία των ΛΑΛΗΤΑΔΩΝ.

Ξεχωριστή η παρουσία του κ. Τσεκμέζογλου Γεωργίου. Με το χιούμορ την ετοιμολογία και την ευγένεια που τον διακρίνει έκανε την δημοπρασία των λαχείων μία ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς.
Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Ροδόπης κ. Νικολαΐδης Ιωάννης, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηνής και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μενεσελίδου Σοφία, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Κομοτηνής κ. Σωτηρακόπουλος Νικόλαος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ζηλούδης Γεώργιος, ο εκπρόσωπος του Δ/κτή της ΧΧΙ ΤΘ.Τ. κ. Καραγιάννης Παναγιώτης, ο Ανώτατος Δ/κτής Αστυνομικής Δ/νσης Περιφέρειας Αν.Μακεδονίας & Θράκης κ. Λουπεϊδης Εμμανουήλ, εκπρόσωποι και φίλοι από το Σύλλογο Εβριτών Κομοτηνής, Σύλλογο Θρακών Κομοτηνής, Σύλλογο Καρυδιάς & φίλων, Σύλλογο Μικρασιατών Ξάνθης και ο εκπρόσωπος της Αερολέσχης Κομοτηνής κ. Δεληγιώργης Χρήστος.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν:
Καραγκιουλμέζης Κων-νος (ανελκυστήρες), Λάμπρου Αλεξάνδρα (ιατρός καρδιολόγος), Μαρινίδου Βούλα (ιατρός μικροβιολόγος).
Τα φρούτα ήταν προσφορά της Πετρίδης-Τζενετίδης Ο.Ε.
Η παραλαβή των δώρων από την λαχειοφόρο αγορά θα γίνεται στο νέο κτίριο του Συλλόγου, Π.Τσαλδάρη 72, έναντι του Σ.Σ.Σταθμού (παλαιό τελωνείο) το απόγευμα από 06:00 έως 08:00 κάθε Τρίτη και Πέμπτη μέχρι την 1 Μαρτίου 2012.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σας ευχαριστεί όλους και σας περιμένει στις 06/05/2012 στους Ασκητές για τον εορτασμό της Αγίας Ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου