Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πρέπει ο λαός να πάρει την υπόθεση στα χέρια του – ο λαός θα δώσει την λύση

Mέλος ΠΑΜΕ Κ. Σιδηρόπουλος: Αυτός που θα λύσει το πρόβλημα μας σήμερα δεν είναι κανένας σωτήρας είναι ο ίδιος ο λαός.
     Με την ανακοίνωση των νέων μέτρων που περιλαμβάνει η νέα δανειακή σύμβαση, την Πέμπτη, τα μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν στον δρόμο, συγκεντρώθηκαν αρχικά στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής και έπειτα πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους. Κεντρικό μήνυμα να πάρει ο λαός την υπόθεση στα χέρια του, να βγει στον δρόμο και να αγωνιστεί για να μην περάσουν αυτά τα μέτρα.

   Το μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Κώστας Σιδηρόπουλος  απεύθυνε κάλεσμα για παλλαϊκό,  πανελλαδικό ξεσηκωμό υποστηρίζοντας ότι «δεν σηκώνει άλλη αναμονή και άλλες αυταπάτες. Αυτός που θα λύσει το πρόβλημα μας σήμερα δεν είναι κανένας σωτήρας είναι ο ίδιος ο λαός. Η ατομική οργή που νοιώθει ο κόσμος, αυτό που νοιώθει βλέποντας τηλεόραση και νευριάζει και θέλει να την σπάσει, δεν πιάνει τόπο». «Πρέπει να βγει έξω» υπογράμμισε ο κ. Σιδηρόπουλος που πρόσθεσε «να συγκεντρωθεί με τον υπόλοιπο λαό, με τους εργαζόμενους που απεργούν και βρίσκονται σε συλλαλητήρια. Είναι το μόνο που μπορεί να τους τρομάξει. Εμείς λέμε ούτε το δάνειο να πάρουμε, ούτε αυτές τις δόσεις που μας εκβιάζουν ότι πρέπει να τις πάρουμε σώνει και καλά. Μας παρουσιάζουν ότι η σημερινή μας ζωή θα είναι παράδεισος σε σχέση με αυτό που θα ζήσουμε αν δεν πάρουμε τις δόσεις. Αυτά είναι ψευτιές. Πρέπει ο λαός να πάρει καθαρά την υπόθεση στα χέρια του. Να ρίξει την κυβέρνηση, να γίνουν εκλογές και να αλλάξουν και οι συσχετισμοί γιατί δεν πάει παρά πέρα».  «Ειδικά στην απεργία πρέπει να νεκρώσουν οι τόποι τις δουλείας» υπογράμμισε στο τέλος το μέλος του ΠΑΜΕ.
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου