Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συλλαλητήρια κατά του μνημονίου την ώρα συζήτησης στη Βουλή

    Από τις πέντε το απόγευμα της Κυριακής άρχισαν τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ και της αντιεξουσιαστικής κίνησης Κομοτηνής, κατά του νέου μνημονίου και των επώδυνων μέτρων που το συνοδεύει. Τα ειρηνικά συλλαλητήρια αυτά είχαν ως στόχο να δείξουν την αντίθεση των πολιτών στο να ψηφιστεί αυτό το μνημόνιο, την ώρα που ήδη διεξαγόταν η συζήτηση στη Βουλή. Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στο δημαρχείο Κομοτηνής και στη συνεχεία τα μέλη του κατευθύνθηκαν προς τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

   «θα κατευθυνθούμε στους δρόμους της πόλης, όπως και χτες με σκοπό να ακουστεί το μήνυμα του αγωνιστικού πανεργατικού μετώπου, με σκοπό να καταλάβει ο κάθε άνεργος, ο κάθε εργαζόμενος  και συνταξιούχος, ότι υπάρχει δύναμη, πρέπει να εμπιστευτεί το ΠΑΜΕ, να έρθει μαζί μας και όλοι μαζί να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο γιατί μόνο με την δύναμη του λαού μπορούμε να σταματήσουμε αυτά τα μέτρα» τόνισε το μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Κώστας Σιδηρόπουλος που επισήμανε πως «Πιστεύουμε σε αυτό που λέμε, στην δύναμη του λαού, πιστεύουμε ότι μπορούμε και θα νικήσουμε, έχουμε εμπιστοσύνη στον κόσμο, αλλά πρέπει και ο κάθε ένας να αναλάβει την ευθύνη του να καταλάβει ότι δεν έχει να χάσει τίποτα αυτή τη στιγμή και να βγει στο προσκήνιο, το έχει δείξει και η ανθρώπινη ιστορία, ότι οι λαοί είναι αυτοί που γράφουν ιστορία, οι λαοί είναι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις, αυτή τη στιγμή μια μειοψηφία αποφασίζει για μας και μια μειοψηφία ακόμα ποιο μικρή γιατί βλέπουμε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στη βουλή. Πρέπει εμείς να αποφασίσουμε για το αν θα σκύψουμε το κεφάλι ή αν θα το σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και το ανάστημα μας για να προχωρήσουμε μπροστά».
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου