Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Κοπή της βασιλόπιτας από τον σύλλογο καρκινοπαθών Ροδόπης «δύναμη ψυχής»

   Την ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου πραγματοποίησαν τα μέλη του συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων Ροδόπης «η δύναμη ψυχής», το πρωί της Κυριακής στο πολυλειτουργικό κέντρο. Παράλληλα έκαναν τον οικονομικό απολογισμό του έτους, μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω και της κρίσης και έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα τους σε κλίμα αισιοδοξίας, μιλώντας για νέες ιδέες και για εθελοντικές δράσεις.

    Μιλώντας για την εκδήλωση η πρόεδρος του συλλόγου κα. Ντίνα Τοκούτση ανέφερε ότι «σήμερα πραγματοποιήσαμε την γενική συνέλευση του έτους, οικονομικό απολογισμό,  συζητήσαμε τα θέματα που έχουν προκύψει ενόψει της οικονομικής κρίσης και του ασφαλιστικού φορέα και να κόψαμε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.  Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα και για τον σύλλογο, όπως και για όλο τον κόσμο, βέβαια αισιοδοξούμε και προσδοκούμε». «Χάρηκα σήμερα γιατί είχαμε κάποιες ιδέες και προσφορές από ανθρώπους και μέλη του συλλόγου, ιδέες για εθελοντική προσφορά» ανέφερε η κα. Τοκούτση που υπογράμμισε ότι «Χαίρομαι κάθε φορά που τους βλέπω να είναι ανάμεσα μας, να είναι κεφάτοι, δραστήριοι και να έχουν διάθεση και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τα όσα δύσκολα περνάμε».
    Αναφορικά με το ημερολόγιο που έχουν εκδώσει για την ενίσχυση του συλλόγου η πρόεδρος του συλλόγου υπογράμμισε ότι «έχουμε εκδώσει ένα ετήσιο ημερολόγιο, το δύναμη ψυχής, θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μας να ενισχύσει ο κόσμος τον σύλλογο αγοράζοντας το, η τιμή του είναι στα 10 ευρώ, θεωρώ ότι είναι ένα αρκετά λειτουργικό ημερολόγιο και εργασίας και θεωρώ ότι θα ήταν χρήσιμο σε όλους. Είναι γνωστό ότι τα έσοδα του συλλόγου είναι αμυδρά και γίνονται τέτοιες κινήσεις για να ενισχυθεί, όποτε δείξτε έμπρακτα ότι στηρίζεται το «δύναμη ψυχής»  αγοράζοντας αυτήν την ημερολόγια ατζέντα».
   Το ημερολόγιο μπορεί κανείς να το προμηθευτεί  από τα γραφεία του συλλόγου, Γ. Μαρασλή 1, 3ο όροφος την Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 10-12π.μ. από την κοινωνική λειτουργό και από τις κοινωνικές υπηρεσίες που υπάρχουν, είτε επικοινωνώντας στο τηλέφωνο του συλλόγου: 25310.31061
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου