Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας 29χρονου



 Συνελήφθη στις (4-10-2012) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας 29χρονου στην Κομοτηνή.  
Πρόκειται για τον 35χρονο, ο οποίος, στις (3-10-2012) το βράδυ, μαζί με άλλα έξι άτομα, κατά τη διάρκεια επεισοδίου σε συνοικία της Κομοτηνής, τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 29χρονο ημεδαπό.
Ο συλληφθείς, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως, θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
   Αιματηρό τέλος είχε το γλέντι που πραγματοποιούνταν στον οικισμό του Αλαν Κογιού το βράδυ της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου αφού ένας 29χρονος κατέληξε νεκρός μετά από διαπληκτισμό μεταξύ δύο οικογενειών, που κατέληξε στην ανταλλαγή τουλάχιστον 50 πυροβολισμών.

Ο 29χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια επεισοδίου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου και κατέληξε, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος επτά ημεδαπών, ηλικίας 20, 24, 25, 33, 35, 36 και 45 ετών για ανθρωποκτονία.
Ο διαπληκτισμός φέρεται να έγινε μεταξύ δύο οικογενειών από τον οικισμό, οι οποίες είχαν παλιές διαφορές.
Οι διαφορές αυτές ήρθαν στην επιφάνεια και μετά από λεκτικό διαπληκτισμό μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών, οι επτά άντρες, μέλη αυτών, προέβησαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών εντός του οικισμού, με κυνηγετικά όπλα, με αποτέλεσμα από τα σκάγια να τραυματιστεί σοβαρά ο 29χρονος και ελαφρά άλλοι τέσσερις άντρες ηλικίας 9, 17, 36 (άνδρες) και 31 (γυναίκα) ετών, οι οποίοι βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο του οικισμού κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.
Ακολούθως, ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου και κατέληξε λίγο αργότερα, ενώ οι ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.
Πέρα από τους επτά δράστες, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, καθώς επίσης και τυχόν εμπλοκή άλλων στην υπόθεση.
Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
Η αστυνομία κάνει έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων. Ο οικισμός έχει όπλα; είναι άραγε νόμιμη η κατοχή τους ακόμη και των κυνηγετικών καραμπίνων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου