Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σε ένα μήνα η ολοκλήρωση του δρόμου Κομοτηνής-Συμβόλων




Παράταση ένα μήνα στον εργολάβο έδωσε το δημοτικό συμβούλιο

   Ένα μήνα παράταση για να ολοκληρωθεί το έργο  «βελτίωσης της οδικής σύνδεσης Κομοτηνής-Συμβόλων» έδωσε με ομόφωνη απόφασή του χθες το δημοτικό συμβούλιο στον εργολάβο του συγκεκριμένου έργου. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για το τμήμα του δρόμου στο τέρμα της Οδού Αγίας Βαρβάρας, που καταλήγει στη διασταύρωση με την οδό Μαραθώνος. Για πολλούς μήνες, η στασιμότητα στο συγκεκριμένο έργο ταλαιπώρησε περιοίκους και διερχόμενους οδηγούς. Με την εντατικοποίηση των εργασιών όμως και με την προοπτική της ολοκλήρωσης σε έναν μήνα από σήμερα, η δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο έδειξαν κατανόηση, αποφεύγοντας να δρομολογήσουν διαδικασίες «έκπτωσης».
    Πεπεισμένος ότι ο εργολάβος θα τηρήσει πράγματι τη δέσμευσή του και θα ολοκληρώσει μέσα στον προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος, κ. Βασίλης Κυπριανίδης, που αναπλήρωνε το δήμαρχο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. «Το έργο σχεδόν ολοκληρώνεται επομένως, επειδή είναι επώδυνη η διαδικασία της έκπτωσης, ως όφειλε το δημοτικό συμβούλιο δώσαμε ακόμα έναν μήνα παράτασης, προκειμένου οριστικά πλέον να τελειώσουμε με αυτήν την ιστορία» δήλωσε ο κ. Κ υπριανίδης και πρόσθεσε ότι «Νομίζω ότι όταν φτάνουμε στο τέλος είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, να το κλείσουμε οριστικά, δίνοντας με τη συναίνεση όλων αυτό το μήνα της παράτασης, για να τελειώσει και το βάσανο των κατοίκων, που πραγματικά έχουν επωμιστεί με πάρα πολλά αυτόν τον καιρό».

   Στο συμβούλιο συμφωνήθηκε και η ονομασία ανωνύμων οδών και πλατειών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κομοτηνής, επικυρώνοντας παλαιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, ενώ συζητήθηκε και η τροποποίηση της υπ' αριθ.508/95 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (Δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του χώρου όπου στεγαζόταν η Υπ.Καθαριότητας στην Πολιτιστική Κίνηση Ν.Ροδόπης).
   Η απόφαση αυτή έχει ξαναέρθει στο συμβούλιο, γιατί υπήρχε η ανάγκη παραχώρησης του χώρου ώστε να υλοποιηθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα του επιχειρησιακού προγράμματος Μακεδονίας Θράκης.



ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου