Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση εργαζομένων στο «βοήθεια στο σπίτι» στην Ξάνθη με την παρούσια του περιφερειάρχη ΑΜΑΘ Α. Γιαννακίδη

  Συνάντηση με τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», είχε σε περιφερειακό επίπεδο στην Ξάνθη, το μεσημέρι της Παρασκευής,  ο περιφερειάρχης της ΑΜΑΘ,  Άρης Γιαννακίδης, ό οποίος δήλωσε την  αλληλεγγύη του, στο αίτημα των εργαζομένων, να συνεχιστεί το πρόγραμμα και να δοθούν τα δεδουλευμένα τους.
    ο κ. Γιαννακίδης μιλώντας για το θέμα αυτό ανέφερε ότι «εγώ είχα πάρει την πρωτοβουλία στην συνεδρίαση της ΕΝ.ΠΕ. (Ένωση Περιφερειών Ελλάδος) να θέσω το θέμα που αφορά στην ενεργοποίηση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για τα επόμενα χρόνια. Έχει αξιολογηθεί πλέον από όλη την κοινωνία, αλλά και από την κεντρική εξουσία ότι αποτελεί μια παρέμβαση πολύ σημαντική και επαναλαμβάνω, σε μια συγκυρία που όλο και περισσότεροι αναζητούν την παρέμβαση του κράτους νομίζω ότι δεν πρέπει να εκλείψει αυτός ο θεσμός».
   «Δηλώνω την συμπαράσταση, μου στον αγώνα των εργαζομένων», τόνισε οκ. Γιαννακίδης και υπογράμμισε ότι «αποτελεί και δικό μου αίτημα η συνέχιση του προγράμματος. Θα προσπαθήσω να δω και να πιέσω μαζί με τους άλλους συναδέλφους περιφερειάρχες την κεντρική εξουσία. Μου γνωστοποιήθηκε ότι πολύ πιθανόν να υπάρχει μια αρνητική εξέλιξη για το συγκεκριμένο λειτούργημα. Πέρα από το ότι είμαι αλληλέγγυος και το οφείλω ως περιφερειάρχης θα πάρω πρωτοβουλία για να δούμε σε επίπεδο Αθήνας μήπως αναστρέψουμε και δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για την παραμονή αυτού του προγράμματος».
   Να σημειωθεί ότι η συνάντηση των εργαζομένων, πραγματοποιήθηκε στο εργατικό κέντρο Ξάνθης, το μεσημέρι της Παρασκευής, με σκοπό να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις τους. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους και να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου