Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Διήμερο δημιουργικών δραστηριοτήτων στο ΚΕΣΠΕΜ Κομοτηνής

    Το ΚΕΣΠΕΜ Κομοτηνής άνοιξε τις πόρτες του σε παιδιά και γονείς από τη μειονότητα και την πλειονότητα το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Η εκδήλωση είχε ως κεντρικό θέμα τις πέντε αισθήσεις με αφηγήσεις και γωνιές για τη δημιουργική συμμετοχή των παιδιών. Υπήρχαν δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας, δημοτικού και γυμνασίου και τις οικογένειές τους. Το Σάββατο στις 5 μ.μ. η εμψυχώτρια Τίνα Λυγδοπούλου αφηγήθηκε παραμύθια για μικρούς και μεγάλους, ενώ την Κυριακή στις 12 π.μ. ο Γιώργος Έψιμος πήγε μια «βόλτα στο δάσος» με πειράματα φυσικής για παιδιά. Η συμμετοχή ήταν δωρεάν και ανοιχτή για όλους.
   Η υπεύθυνη μαθημάτων των  ΚΕΣΠΕΜ της Θράκης  κα. Μαρία Ζωγραφάκη εξήγησε όλα όσα έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο αυτό αναφέροντας ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι για το διήμερο αυτό που πραγματοποιούνται δημιουργικές δραστηριότητες που σχετίζονται τις πέντε αισθήσεις, έχουμε παραμύθια για τις αισθήσεις ενώ η επόμενη ημέρα θα είναι μια μεγάλη βόλτα στο δάσος για παιδιά από 4 – 14 ετών, παράλληλα με πειράματα μουσικής». 
  «το διήμερο αυτό έχει να κάνει με ένα άνοιγμα του ΚΕΣΠΕΜ στην τοπική κοινωνία στα παιδιά της μειονότητας και πλειονότητας» δήλωσε η κα. Ζωγραφάκη που επισήμανε ότι  «είμαστε πολύ χαρούμενη από την συμμετοχή γιατί διαπιστώσαμε ότι το αγκαλιάζει ο κόσμος και θέλουμε να είναι η αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων για το ΚΕΣΠΕΜ που θα φέρουν κοντά μας τα παιδιά της μειονότητας και της πλειονότητας».    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου