Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Πανηγυρική συνεστίαση ροταριανού ομίλου Κομοτηνής και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

   Ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής και το Rotaract Club Κομοτηνής την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου του 2012 τέλεσαν , όπως κάθε χρόνο  την πανηγυρική τους συνεστίαση για την κοπή της βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ .
   Την συνεστίαση τίμησε με την παρουσία του ως ομιλητού ο καθηγητής του ΔΠΘ κ. Διονύσιος Χιόνης με θέμα
« Ελληνική Οικονομία, Μνημόνιο και PSI. Ένα επικίνδυνο πείραμα».
    Επίσης τον όμιλο τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Μανανάς Γεώργιος ως εκπρόσωπος του δημάρχου Κομοτηνής καθώς και ο πρόεδρος του Ρ. Ο. Ξάνθης και μέλη του Ρ. Ο. Αλεξ/πολης και του Ρ. Ο. Κομοτηνής-Ροδόπη, καθώς και πολλοί φίλοι του Ρόταρυ.
  Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν οι εισδοχές ενός ροταριανού και τεσσάρων νέων ροταράκτ , μεγαλώνοντας έτσι την ροταριανή οικογένεια .
   Ο Ροταριανός όμιλος βράβευσε την εταιρία ALFA BETA ROTO μέσω του κ. Αργυρόπουλου, για το επαγγελματικό ήθος που επέδειξε, επιλέγοντας άμεσα άλλο χώρο για να συνεχίσουν την δραστηριότητα τους και αποφεύγοντας να αφήσουν τους εργαζόμενους χωρίς εργασία, την δύσκολη αυτή στιγμή.
  Τυχερή της βραδιάς ήταν η νέο εισερχόμενη ροταράκτ  Βίβιαν Βερβερίδου η οποία κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.
   Η εκδήλωση συνεχίσθηκε σε ζεστό κλίμα δίνοντας την ευκαιρία στους ροταριανούς και τις οικογένειες τους καθώς και στους νεοεισερχομένους να γνωριστούν μεταξύ τους.
   Ο πρόεδρος του ροταριανού ομίλου Κομοτηνής Χαρίλαος Μιχαλόπουλος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι « είναι μεγάλη τους χαρά να κόβουν την πίτα με το Rotaract Club Κομοτηνής, που απαρτίζεται από τους νέους του Ρόταρυ που είναι μέχρι 30 ετών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου