Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Παράσταση διαμαρτυρίας του ΜΑΣ έξω από το κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ»

    Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου τα μέλη του μετώπου αγώνα σπουδαστών έξω από το κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» αντιδρώντας στην αγορά του πάσου και στο ηλεκτρονικό φακέλωμα των φοιτητών.  Οι φοιτητές παρέμειναν για λίγη ώρα συμβολικά έξω από το κατάστημα που όπως ανακοινώθηκε θα πουλάει τα πάσο των φοιτητών, με πανό στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα.
   Το μέλος του Μετώπου αγώνα σπουδαστών Αργύρης Μπαλέρβας μιλώντας για την ειρηνική αυτή διαμαρτυρία τόνισε ότι «σήμερα το ΜΑΣ σε όλη την Ελλάδα κάνει κινητοποιήσεις έξω από τα καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» με αφορμή την νέα απόφαση ότι οι φοιτητές θα αγοράζουν στην κυριολεξία τα πάσο τους ακριβά, 2,5 ευρώ από τα καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» σε όλη την Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει και ηλεκτρονικό φακέλωμα των φοιτητών, ώστε να είναι και εύκαιροι για κάθε υπηρεσία που προσφέρει αυτή η εταιρεία».
    Την δική τους πρόταση ανέφερε ο κ. Μπαλέρβας που επισήμανε ότι «εμείς λέμε ότι όλα αυτά είναι πτυχές του νέου νόμου και το πάσο και το γεγονός ότι σε λίγο θα πληρώνουμε τα λεωφορεία από και προς την πανεπιστημιούπολη, το φαγητό μας, την στέγαση, εμείς λέμε ότι θα είμαστε εδώ να το εμποδίσουμε και κάθε πτυχή του νόμου. Ο μόνος τρόπος ώστε να εξασφαλίσουμε πραγματικά παιδεία η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας είναι να συμπορευόμαστε με τους εργαζόμενους, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, το ΠΑΣΕΒΕ και τους αγωνιστικούς συλλόγους των γυναικών. Θεωρούμε ότι η απάντηση θα δοθεί στον δρόμο, πλάι στους εργαζόμενους γονείς μας. Την Τετάρτη 5 Οκτώβρη και στις 19 Οκτώβρη που είναι η πανεργατική απεργία και θα κάνουμε το παν να είναι όσο ποιο μαζικές γίνεται».      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου