Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014





- Πανπεριφερειακή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Καβάλα στις 24/11.
Τοπικές συγκεντρώσεις ενημέρωσης των μελών της σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ).

Η συνάντηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ θα λάβει χώρα στην Καβάλα, στις 24/11, ημέρα Δευτέρα, ώρα 6 μ.μ., στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καβάλας.
Με κοινή τους ανοιχτή επιστολή προς τους Προέδρους και τα Δ.Σ. όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων και συλλόγων της περιοχής, οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών Δράμας, Σερρών, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, υπογραμμίζουν εμφατικά την αναγκαιότητα μαζικής συμμετοχής των συναδέλφων τους, προκειμένου όπως αναφέρεται, ενόψει «της αποκορύφωσης (ίσως;) της ανθρωπιστικής πλέον κρίσης που εξελίσσεται στη χώρα μας και ειδικότερα στην περιοχή μας, να συσπειρωθούμε όλοι και να αντιδράσουμε στα βάρβαρα, αντιλαϊκά, εξουθενωτικά, αντισυνταγματικά μέτρα που είναι στις πλάτες μας».
Μέσω της επιστολής, το μήνυμα προς τους επαγγελματίες, είναι τουλάχιστον εύγλωττο: «Συνάδελφοι, τα ψέματα τελείωσαν από καιρό! Όποιος θέλει να λέγεται μέλος Δ.Σ. Σωματείου ή Συλλόγου ή Ομοσπονδίας, θα πρέπει να είναι ενεργός. Οι υπόλοιποι να πάνε στα σπίτια τους και να καθηλωθούν στους καναπέδες τους. Να μετρηθούμε και μια φορά για να δούμε τελικά πόσους υπερασπιζόμαστε, για πόσους τρέχουμε και αγωνιούμε».
Οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών ΑΜΘ, κύριοι Όθων Μουρμούρης, Αθανάσιος Μπέλλας, Παναγιώτης Αρσονιάδης, Γεώργιος Μπατζακίδης, Ανέστης Βαφειάδης και Σωτήριος Κοτσαμπάς, τονίζουν ακόμη: «Η συμμετοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ θεωρείται επιβεβλημένη! Στα πλαίσια ανάληψης των ευθυνών μας ως εκπρόσωποι των συναδέλφων μας και όχι ως πρόεδροι, γραμματείς και φαρισαίοι, οι οποίοι καταλαμβάνουμε μόνο τις θέσεις και τίποτε άλλο, ΜΑΣ καλούμε όλους να συμμετάσχουμε ενεργά, τόσο στη συγκέντρωση της Καβάλας όσο δε και σε οποιαδήποτε άλλη συγκέντρωση ή δράση, με σκοπό να αλλάξουμε επιτέλους την πολιτική που ασκείται σε βάρος μας».        
Στο πλαίσιο της οργάνωσης της συγκέντρωσης, θα μισθωθούν λεωφορεία για τη μεταφορά προς και από την Καβάλα, και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει το αργότερο ως τις 19/11 να δηλώσουν ονομαστικά τη συμμετοχή τους στις τοπικές Ομοσπονδίες που ανήκουν. Σημαίνουσα ωστόσο είναι η διευκρίνηση, ότι τα λεωφορεία θα μισθωθούν από τη ΓΣΕΒΕΕ, μόνο στην περίπτωση που θα είναι γεμάτα, οπότε και «θα πρέπει στον λόγο μας να είμαστε συνεπείς», τονίζεται στην επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου