Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Συμπαράταξη Πολιτών για τον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών

Απελπισμένη απόπειρα εξαπάτησης των ψηφοφόρων η δήθεν επιστολή των “Antigold” υποψηφίων


Πληροφορούμαστε τις τελευταίες ώρες πως δήθεν κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι Ροδόπης
και Εβρου συνυπέγραψαν επιστολή που στάλθηκε προς κάθε αρμόδια κρατική υπηρεσία πως δήθεν εκπροσωπούν τις τοπικές κοινωνίες και πως δήθεν, όλοι αυτοί είναι “κατά της επένδυσης χρυσού”. Λυπούμαστε που θα αναγκαστούμε να το εκφράσουμε για δεύτερη φορά αλλά “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”.

Τους καλέσαμε σε δημόσιο διάλογο και δεν ήρθαν. Τους καλέσαμε σε τηλεοπτικό “ντιμπέιτ” και κρύφτηκαν, προφασιζόμενοι “φόρτο εργασίας”. Τους ζητήσαμε να πούνε την αλήθεια στους ψηφοφόρους για τις ψεύτικες θέσεις εργασίας που υπόσχονται αλλά συνέχισαν να κοροϊδεύουν. Και τώρα, λίγες ώρες πριν τις εκλογές, που όλα τα ψέματά και η ανυπαρξία τους βγαίνουν στην φόρα, παρουσιάζουν αυτό το ανόητο αυτό πυροτέχνημα γιατί νομίζουν πως ο λαός της Θράκης είναι αφελής.

Ως “Συμπαράταξη Πολιτών για τον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών” και σε ότι αφορά εμάς και μόνο δηλώνουμε πως ουδέποτε κληθήκαμε από κανέναν επίσημο ή ανεπίσημο φορέα ή ιδιώτη να συζητήσουμε μαζί του το ενδεχόμενο κάποιας τέτοιας επιστολής. Το θέμα αυτό και η ανακίνησή του λίγες ώρες πριν τις εκλογές αποτελεί για εμάς άλλη μία απόπειρα εξαπάτησης των ψηφοφόρων από τους γνωστούς αντιδημοκρατικούς κύκλους που πολεμάνε την ανάπτυξη στην περιοχή της Θράκης, που δεν θέλουν τον ανοιχτό διάλογο και την Δημοκρατία.

Η θέση μας στο θέμα της εξόρυξης χρυσού ήταν και είναι ξεκάθαρη υπέρ των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας και πάντα με ανοιχτό, δημόσιο και δημοκρατικό διάλογο των δημοτών και των ενδιαφερόμενων επενδυτών. Συμφωνούν οι δημότες με τους επενδυτές; Θα προχωρήσει. Διαφωνούν; Το αφήνουμε στην άκρη. Δεν είμαστε συμφεροντολόγοι και αντιδημοκράτες για να αποφασίζουμε εμείς για τον λαό, χωρίς τον λαό όπως κάνουν οι λεγόμενοι “Antigold” τόσα χρόνια.

Οι μάσκες έπεσαν - τα “Antigold” καρναβάλια συνεχίζονται. Στο αν εκπροσωπούν την Θράκη, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Οσο δε για το αν όλοι αυτοί που υπογράφουν είναι “κατά του χρυσού” το αφήνουμε προς το παρόν αναπάντητο γιατί όπως υποσχεθήκαμε, η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς των άλλων θα παίξει τίμια και καθαρά και δεν θα πραγματοποιήσει “χτυπήματα κάτω από την ζώνη”. Θα λέγαμε όμως σε κάποιους να μην εκτίθενται τόσο γιατί το διαδίκτυο είναι γεμάτο με κάποιους δήθεν “Antigold” πολιτικούς και επιστήμονες και τα τιμολόγια που έκοβαν στις εταιρείες χρυσού οταν πριν πολλά χρόνια ήταν χρυσοπληρωμένοι υπάλληλοί τους...

Εχουμε υπομονή και πίστη στους συμπολίτες μας. Ο δημότης του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών θα δώσει την απάντησή του σε όλους όσους υποτιμούν την νοημοσύνη του σε λίγες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου