Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Πολυπληθής η συγκέντρωση για την ομιλία της υποψήφιας δημαρχου Ελένης Λαφτση



Σε μια ενθουσιώδη συγκέντρωση μπροστά από το εκλογικό κέντρο της «ΠΟΛΗ-τικής ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»  η Ελένη Λαφτσή παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της
νίκης και ξεδίπλωσε το όραμά της και το σχέδιο του συνδυασμού για τον Δήμο. Άσκησε δριμεία κριτική στον απερχόμενο δήμαρχο για την απραξία του. Τον προκάλεσε δημόσια να εξηγήσει τι είδους συμφωνία έκανε με την Σιμπέλ Μουσταφάογλού.

«Μπροστά στους πολίτες οφείλουμε να μιλάμε καθαρά κύριε Πετρίδη» είπε η Ελένη Λαφτσή. «Όταν οι πολίτες παλεύουν να σταθούν όρθιοι ο κ. Πετρίδης υποκλίνονταν  στον κ. Φούχτελ τον ανθύπατο της κ. Μέρκελ  στην Κομοτηνή πρόσθεσε  και συμπλήρωσε πως ο κ. Πετρίδης και η κ. Καζάκου ισχυρίζονται ότι είναι ‘ανεξάρτητοι’ αλλά ουσιαστικά είναι πολιτικοί ‘κλώνοι’ του Βενιζέλου και του Σαμαρά.
Σε μία συγκέντρωση που είχε προσμονή και αισιοδοξία η Ελένη Λαφτσή δεσμεύτηκε για έναν Δήμο ανοιχτό, έναν Δήμο που πρώτο μέλημά του θα είναι να στηρίξει τις κοινωνικές υποδομές, να στηρίξει τους ανθρώπους που επλήγησαν από την κρίση.
Κατήγγειλε επίσης το κλίμα φόβου που γνωστοί μηχανισμοί θέλουν να καλλιεργήσουν στην πόλη και προκάλεσε τον απερχόμενο Δήμαρχο σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης. «Γιατί κρύβεστε, τι φοβάστε κύριε Πετρίδη;» ρώτησε δημόσια και η ερώτηση αυτή περιμένει απάντηση.
Τέλος παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο, ένα ψηφοδέλτιο πλήρως αντιπροσωπευτικό που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού με ιδιαίτερη βαρύτητα σε εκείνους που επλήγησαν από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου