Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής Γ. Πετρίδη οι κάτοικοι των οικισμών Θρυλορίου, Γρατινής και Ανθοχωρίου



Ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Κοινωνία Πολιτών», επισκέφθηκε χθες Τρίτη τους οικισμούς Ροδίτη, Θρυλόριο, Ανθοχώρι και Γρατινή.

















Στον Ροδίτη, ο κ. δήμαρχος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ικανοποίηση των κατοίκων του οικισμού για το σημαντικό έργο που έγινε στα χρόνια της πρώτης θητείας του, όπως είναι  ο νέος παιδικός σταθμός, η δημιουργία αποχετευτικού δικτύου, το νέο δίκτυο ύδρευσης, έργα που αναβαθμίζουν σημαντικά την ποιότητα ζωής στον οικισμό.
Στο Θρυλόριο, ο κ. Πετρίδης ενημέρωσε τους κατοίκους για την ολοκλήρωση της μελέτης αποχέτευσης του χωριού τους ενόψει του νέου Κ.Π.Σ, διαπίστωσε την επιτυχή ολοκλήρωση των νέων δικτύων ύδρευσης, καθώς και την ανάπλαση του πρώην κοινοτικού καταστήματος και ανέπτυξε ένα ειλικρινή διάλογο γύρω από τα θέματα της καθημερινότητας τους.
Εξαιρετικό για τον δήμαρχο, ήταν το κλίμα και στους οικισμούς του  Ανθοχωρίου και της Γρατινής. Οι κάτοικοι που τον υποδέχθηκαν, δήλωσαν την ανακούφιση τους καθώς μετά από δεκαετίες μπορούν πλέον και πίνουν ποιοτικό νερό από τα νέα δίκτυα που πρόσφατα παραδόθηκαν, ευχόμενοι καλή επιτυχία στον ίδιο και τον συνδυασμό «Κοινωνία Πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου