Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η Φελίνα Καζάκου στην επετειακή εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου



Στην επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου στην Κομοτηνή, παραβρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής Φελίνα Καζάκου.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Εμείς… η πόλη» έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θεωρήσαμε επιβεβλημένη την παρουσία μας στην επετειακή εκδήλωση των 20 χρόνων του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής. Πιστεύουμε ότι η τοπική κοινωνία πρέπει να στηρίζει και να αναδεικνύει την τιτάνια προσπάθεια που κάνουν οι μαθητές, οι καθηγητές, αλλά και οι γονείς όλα αυτά τα χρόνια.
Τα Μουσικά Σχολεία αποτελούν ένα ουσιαστικό κύτταρο πολιτισμού των τοπικών κοινωνιών, η οποία, μάλιστα, διαμορφώνεται μέσα από την εκπαίδευση -και αυτό είναι το σημαντικό.
Ο θεσμός πρέπει να στηριχθεί ως κόρη οφθαλμού και η σημερινή εκδήλωση αποτελεί την απόδειξη. Οποιαδήποτε σκέψη για την αποδυνάμωσή του θα ανέκοπτε την πολιτιστική δημιουργία όπως αυτή αποτυπώνεται από τους νέους του τόπου μας.
Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς τους γι’ αυτήν την εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσαν με την υπόσχεση ότι θα στηρίξουμε την προσπάθειά τους για να συνεχιστεί αυτή η δημιουργική πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου