Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Σε θρησκευτικές εκδηλώσεις σε Καλαμόκαστρο και Κόσμιο η Φελίνα Καζάκου



Συνεχίζοντας τις περιοδείες της σε οικισμούς του δήμου Κομοτηνής, η υποψήφια δήμαρχος Φελίνα Καζάκου επισκέφθηκε χθες το πρωί το Καλαμόκαστρο, προσκεκλημένη σε τελετή μεβλήτ, που πραγματοποιήθηκε στον οικισμό.


Την κ. Καζάκου συνόδευαν όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου «Εμείς… Η Πόλη» από τη μειονότητα. Η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους του χωριού και της ευρύτερης περιοχής που παρακολούθησαν την τελετή και συναντήθηκε με τις γυναίκες του Καλαμόκαστρου με τις οποίες συζήτησε για θέματα της καθημερινότητας.
Το απόγευμα η κ. Καζάκου παρακολούθησε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στο ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου στο Κόσμιο, παραμονή του εορτασμού της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου, παρακάθησε στο δείπνο που ακολούθησε και συνεχάρη τις κυρίες του Θρησκευτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κοσμίου για τις προσπάθειες που κάνουν να κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις του οικισμού.
Σε δήλωσή της τόνισε: «Είχα την τύχη να παραβρεθώ σε δύο διαφορετικές θρησκευτικές τελετές της περιοχής μας οι οποίες ουσιαστικά αναδεικνύουν και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δήμου μας, που τον καθιστούν τόσο ενδιαφέρον και άξιο να αγωνιστεί κανείς γι’ αυτόν και τους πολίτες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου