Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Θερμή και ενθουσιώδης υποδοχή στις Σάπες για τους υποψήφιους της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ



Με τον αέρα από την ανακοίνωση του πλήρους συνδυασμού της Ροδόπης υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ με τον επικεφαλής της παράταξης και Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη επισκέφθηκαν σήμερα τις Σάπες όπου έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τους κατοίκους.
Τα στελέχη της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ περιόδευσαν στην αγορά των Σαπών αλλά και στο παζάρι, συζήτησαν με εμπόρους, επαγγελματίες, αγρότες παραγωγούς, καθώς και με πλήθος κόσμου.
Οι υποψήφιοι της παράταξης αναφέρθηκαν στο μεγάλο έργο που υλοποιήθηκε τα προηγούμενα 3,5 χρόνια, ενώ τόνισαν στους συμπολίτες τους, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του συνδυασμού, μιας πραγματικά ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης που ανανέωσε το σχήμα της και με νέους ανθρώπους, πολιτικά και ηλικιακά, πέρα από κομματικούς σχηματισμούς και προκαταλήψεις του παρελθόντος.
Τόνισαν δε ιδιαίτερα ότι ζητούν από τους πολίτες και πάλι τη λαϊκή εντολή για να διοικήσουν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και να πορευτούν και πάλι μαζί, με στόχο την αύξηση της απασχόλησης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την πρόοδο και την ευημερία όλων των κατοίκων.








Να σημειωθεί ότι πολλοί ήταν οι κάτοικοι των Σαπών που εκφράστηκαν κατά των επενδύσεων χρυσού, ζητώντας από τα στελέχη της παράταξης να συνεχίσουν την άκαμπτη και τεκμηριωμένη στάση τους κατά του χρυσού.
Αυτό το ιδιαίτερο κλίμα, το γνώριμο και ενθουσιώδες για τα παλιά στελέχη της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και πρωτόγνωρο για τα νέα, δίνει την βεβαιότητα σε όλους, ότι οι πολίτες θα εμπιστευτούν και πάλι την διοίκηση της περιφέρειας στον Άρη Γιαννακίδη και στους συνεργάτες του που θα εκλεγούν την 18η Μαΐου.
Για την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ο αντίπαλος είναι η κρίση και τα προβλήματα που δημιούργησε. Η απάντηση στην κρίση συνοψίζεται στο τρίπτυχο αναδιανομή του πλούτου, αλλαγή του παραγωγικού προτύπου και δίκαιη ανάπτυξη. Η παράταξη βλέπει την κρίση όχι ως το τέλος μίας εποχής αλλά ως το γέννημα μίας νέας πολιτικής και οικονομικής πραγματικότητας στην οποία ζωτικό χώρο αποκτούν μόνο εκείνοι που τολμούν, που προετοιμάζονται, που αξιοποιούν την ανάγκη για μία συλλογική λειτουργία ώστε να οδηγηθούμε σε μία ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη.
Και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τολμά. Ανανεωμένη, αλλά και με την αυτοδιοικητική εμπειρία που διαθέτει, είναι αποφασισμένη να εργαστεί για να απαλύνει τις συνέπειες της ύφεσης. Τα στελέχη της είναι παρόντα και στη νέα μάχη, διαισθανόμενα την υποχρέωση και την ευθύνη απέναντι στον τόπο και τους κατοίκους του, να προχωρήσουν μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου