Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Έρανος από την Μουφτεία Κομοτηνής για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς


Η Μουφτεία Κομοτηνής και η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής πραγματοποίησαν έρανο αλληλεγγύης υπέρ των σεισμόπληκτων  της Κεφαλονιάς. Η αποστολή της χρηματικής βοήθειας που έχει συλλεγεί από το υστέρημα των πιστών μας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής έχει κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό υπέρ των σεισμοπλήκτων που άνοιξε η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας.

Στους συμπατριώτες και αδελφούς μας της Κεφαλονιάς, που δοκιμάστηκαν σκληρά μετά τους ισχυρούς σεισμούς που έπληξαν το όμορφο νησί τους, ευχόμαστε ειλικρινά και από καρδιάς να ξεπεράσουν τις δοκιμασίες που έχουν υποστεί και γρήγορα ο χρόνος, να επουλώσει τα τραύματά τους.

Απευθύνουμε προς τον Ύψιστο ένθερμη προσευχή να καλύψει με το έλεος της φροντίδας Του την πατρίδα μας και όλο τον κόσμο, από κάθε είδους απρόβλεπτες συμφορές.