Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ.....ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ



Αντίο φίλε Νίκο… καλό παράδεισο!
Έρχεται κάποια στιγμή που ο θάνατος παύει να είναι τόοοσο μακριά όσο νόμιζες, παύει να είναι απλός ο φόβος σου και συμβαίνει σε έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή, σε έναν άνθρωπο που έχει τόσα πολλά να προσφέρει… σε έναν άνθρωπο που τον βλέπεις και απλά χαμογελάς πριν προλάβει να σου μιλήσει, γιατί το πηγαίο ευφυές χιούμορ του ξεχειλίζει. Ο Νίκος Βαβατσικλής ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους του «σιναφιού» μας που γνώρισα, πότε του δεν με έφερε σε δύσκολη θέση, πάντοτε χαιρόμουν να τον βλέπω σε ρεπορτάζ γιατί πάντα θα είχε ένα έξυπνο και γεμάτο χιούμορ σχόλιο, πάντα έδινε ψυχή στην κάθε παρέα και ας έλεγε μόνο μια κουβέντα. Ένας αληθινός επαναστάτης, ένας άνθρωπος ασυμβίβαστος, αλλά με καταβολές…  Ακόμη και στον πόνο του και την αρρώστια του ήταν ένας γενναίος επαναστάτης που προτίμησε να πονάει σιωπηλά, ακόμη και στενοί του φίλοι δεν γνώριζαν για το τι συμβαίνει.
Συλλυπητήρια από όλους μας στην οικογένεια του, τους συγγενείς, τους συναδέλφους και τον δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και από όλους όσους τον αγαπούσαν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Θρακικής γης που θα τον σκεπάζει… Αντίο Νίκο!