Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

3ο φεστιβάλ μελιού στη Κομοτηνή






 

Στη κεντρική πλατεία Κομοτηνής για τρείς ημέρες εκθέτουν οι παραγωγοί του Νομού το μέλι τους και ο καθένας έχει την ευκαιρία να το προμηθευτεί. Είναι μία παράδοση των τριών τελευταίων χρόνων που φέρνει πιο κοντά τον κόσμο στο ντόπιο μέλι. Η αρχή φέτος έγινε από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και διήρκησε η έκθεση μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

«Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να μάθει ο καταναλωτής τι σημαίνει αγνό μέλι και τα στάδια που περνά μέχρι να φτάσει στον καταναλωτή. Γίνεται προσπάθεια για προβολή του ντόπιου μελιού σε πανελλαδικές εκθέσεις, αλλά και σε εκθέσεις του εξωτερικού. Ήδη γίνονται συζητήσεις με αραβικές και ευρωπαϊκές χώρες και μετά τη δημιουργία του συσκευαστηρίου στη Καρυδιά ελπίζουμε ότι θα αυξήσουμε κατά πολύ τις πωλήσεις» τόνισε ο πρόεδρος του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Ν. Ροδόπης.

ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ