Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Το φλουρί ήτανε… στο μάφιν!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΕΟΔ Ροδόπης χθες το βράδυ στα γραφεία της με τη συμμετοχή μελών και φίλων. Η βραδιά κύλησε ευχάριστα, με κρασάκι και κεράσματα που επιμελήθηκε το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος Στάθης Γκεβρέκης, αλλά και οι γυναίκες της Ομάδας.
Στην εκδήλωση δόθηκαν και οι Βεβαιώσεις για τη βασική εκπαίδευση των μελών της ΕΟΔ στις Πρώτες Βοήθειες.
Η κοπή της βασιλόπιτας αποτέλεσε ωστόσο, εκτός από το βασικό σκοπό της συνάντησης και ευκαιρία για… καινοτομία. Φρεσκότατη και πολύ νόστιμη -και «μπράβο» στο “Μελίρρυτον” για τη μαεστρία του- αλλά «φτωχή» από φλουρί, προκάλεσε αρχικά την αμηχανία, την οποία διαδέχτηκε η σκέψη για την επίλυση του ζητήματος…
Και η λύση κρύβονταν στα… μάφιν της Ευαγγελίας που τα έφτιαξε με τα χεράκια της και η οποία κλήθηκε, τελικά να κρύψει το «φλουρί» κάτω από αυτήν τη γλυκιά απόλαυση.
Όπερ και εγένετο!

Νικητής του… μάφιν ο Γιώργος Φουτσιτζής, που εκτός από τις ευχές από τους συναδέλφους του, για καλή χρονιά με τύχη και υγεία, θα έχει και ένα δώρο από το κατάστημα DRIFT στην Κομοτηνή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου