Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Φωτιά στο εργοστάσιο της ΟΞΥΜΑΧΟΝ στην ΒΙ. ΠΕ. Κομοτηνής


Μεγάλη πυρκαγια, έκτασης 3 στρεμμάτων, σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου 2012, στο εργοστάσιο της ΟΞΥΜΑΧΟΝ στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Στο χώρο του εργοστασίου, το οποίο παράγει οξύμαχα κεραμικά προϊόντα, πραγματοποιούνταν εργασίες με οξυγονοκόλληση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και εκδηλώθηκε πυρκαγιά, ευτυχώς μέσα βρισκόταν μόνο 3 άτομα λόγω της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι.
Χάρη στην άμεση και έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας,  το πύρινο μέτωπο δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα εργοστάσια.
Να σημειωθεί ότι στο σημείο παραβρέθηκαν και συντόνισαν τις προσπάθειες, ο Διοικητής ΑΜ-Θ της Πυροσβεστικής, ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης και ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κώστας Χουβαρδάς.
Νωρίς το απόγευμα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο ενώ για τα αίτια διενεργείται προανάκριση από την πυροσβεστική υπηρεσία Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου