Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τίμησαν τους εθνικούς ευεργέτες στην Κομοτηνή



    Με κάθε επισημότητα τίμησαν τη  μνήμη των εθνικών ευεργετών  το πρωί της Παρασκευής στην Κομοτηνή οι τοπικοί φορείς. Το πρωί τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον καθεδρικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνων από τις αρχές του τόπου στο ηρώο της πόλης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, εκπρόσωποι του στρατού, της αστυνομίας, του δήμου Κομοτηνής και αρχών και φορέων της περιοχής.




   Στους μεγάλους και μικρότερους ευεργέτες της πόλης μας εντάσσεται ο Νέστωρας Τσανακλής,  ο Δημήτρης Τριαρίδης και ο Ιωακείμ Ιωακειμίδης. Ήταν πρόσωπα τα οποία πρόσφεραν σημαντικές υποδομές στη Ροδόπη και η πολιτεία θα έπρεπε να τους τιμά κάθε χρόνο.

   Στις δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης τόνισε ότι «τιμούμε σήμερα την ημέρα των εθνικών ευεργετών, των ανθρώπων δηλαδή που βοήθησαν με ανιδιοτέλεια το έθνος μας και το μήνυμα αυτών των ανθρώπων εξακολουθεί να είναι και σήμερα επίκαιρο, διότι και σήμερα η πατρίδα μας χρειάζεται και πάλι νέους ευεργέτες, χρειάζεται και ο καθένας πολίτης από μας να γίνει ένας μικρός ευεργέτης της πατρίδας μας» «και φυσικά δεν εννοώ οικονομικά να συνεχίζει να συνεισφέρει από το υστέρημα του στην οικονομία της πατρίδας, εννοώ να γίνει υπεύθυνος πολίτης, ενημερωμένος, ενεργός και να λειτουργούμε όλοι με περισσότερη συλλογικότητα , γιατί πρέπει να αντιληφθούμε ότι εάν λειτουργούμε όλοι ατομικά δεν μπορούμε να φτιάξουμε μια κοινωνία ευημερίας» ξεκαθάρισε καταλήγοντας.     
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου