Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

“ Συνάντηση του Βουλευτή Νομού Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης ”




Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης με επικεφαλής τον βουλευτή Ροδόπης Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 22/10/12 στις 12:00 μ.μ. το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ.
 Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες του Νομού εξαιτίας της αυξημένης φορολογίας και της μειωμένης ρευστότητας της αγοράς. 
Ο κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ  τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας. Αντίθετα πρέπει να σταθούμε απέναντι σε κάθε άδικο μέτρο που θέλει να προωθήσει η τρικομματική κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ θα καταψηφίσει τα νέα μέτρα και θα σταθεί δίπλα σε κάθε εργαζόμενο και κάθε επαγγελματία που καθημερινά παλεύει για τα προς το ζην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου