Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Χωρίς ομπρέλες και ξαπλώστρες οι παραλίες Αρωγής και Μέσης

   Το πρωί της Δευτέρας είχε προγραμματιστεί και έγινε στο δημαρχείο Κομοτηνής η δημοπράτηση τριών χώρων για ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλωστρών στις παραλίες Αρωγής και Μέσης, ωστόσο δεν υπήρξε κανένας ενδιαφερόμενος και η διαδικασία κρίθηκε άγονη τουλάχιστον για φέτος.

   Πιθανών φέτος να μην ξανά δημοπρατηθούν γιατί όπως εξήγησε και ο αντιδήμαρχος Κώστας Τσατσαρίδης: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της δημοπράτησης τριών χώρων για ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλωστρών στις παραλίες Αρωγής και Μέσης, κρίθηκε άγονη δεν εμφανίστηκε κανένας να μειοδοτήσει ή να πλειοδοτήσει και έπεται συνέχεια, γιατί ενδεχομένως να ξανά βγει σε δημοπράτηση αφού κρίθηκε άγονη ή αν από πλευράς δήμου εκτιμηθεί ότι εν υπάρχει σκοπιμότητα να ξανά βγει διότι οι διαδικασίες οι νόμιμες θα καθυστερήσουν 15 μέρες άρα θα είμαστε μετά τις 20 Ιουλίου και θα είναι δώρον άδωρον να βγάλουν δημοπρασία για 15 μέρες».
  Ενδιαφερόμενοι υπήρχαν αλλά δεν προσήλθαν στην διαδικασία χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος.   
  Ερωτηθείς ο κ. Τσατσαρίδης για το αν θα προλάβει ο Δήμος Κομοτηνής να αναπτύξει δικές του ομπρέλες και ξαπλώστρες όπως συζητήθηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανέφερε ότι «θα εξαρτηθεί γιατί οι περισσότεροι πριν από τρείς θέσεις που δημοπρατούσαμε σήμερα, υπάρχουν και άλλοι χώροι όπως το «ΕΝ ΠΛΩ» έχει δοθεί ανανέωση χρόνου μέχρι 31/12/12 και άμεσα περιμένουμε την έγκριση της ΕΤΑ για να μπορέσουμε και στα άλλα αναψυκτήρια να δώσουμε παράταση χρόνου μίσθωσης μέχρι και το τέλος του χρόνου. Άρα σε αυτή τη περίπτωση θεωρώ ότι κατά 80% περίπου η παραλία θα είναι καλυμμένη από άποψη εξυπηρέτησης ομπρελών κλπ, θα εκτιμηθεί και αυτό το γεγονός και θα δούμε αν θα προβούμε σε αγορά ομπρελών και ξαπλωστρών».   
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου