Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ από τον Π. Ψωμιάδη

Π. Ψωμιάδης: «ψήφος εκτός Ν.Δ. είναι ψήφος στα 12 διαφορετικά προσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, στο άγνωστο, στο χάος και στο επικίνδυνο»

Δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε από την Ροδόπη όπου περιοδεύει από το πρωί, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, συντονιστής του εκλογικού αγώνα Βόρειας Ελλάδας της Ν.Δ.
  «Δεν ήρθα να καπελώσω τους τοπικούς άρχοντες της κεντροδεξιάς» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης που υπογράμμισε πως «ήρθα να ξυπνήσω αυτό το θεριό, που ήταν κοιμισμένο, που ήταν ναρκωμένο και βλέπεται από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, ότι ήδη ξυπνά. Ξυπνά το θεριό που λέγεται Νέα Δημοκρατία, που μέσα στα λάθη που έκανε ήταν η μόνη παράταξη  που προσέφερε τόσο μεγάλο έργο στον ελληνικό λαό. Δεν ξέρω που θα ήταν η χώρα αν δεν ήταν ο μεγάλος Κωνσταντίνος Καραμανλής».
   Μιλώντας για την περιοδεία του από τις Πρέσπες μέχρι τον Έβρο ανέφερε ότι  «Ανέλαβα αυτή την πρωτοβουλία να είμαι ο επικεφαλής αυτού του προεδρικού αγώνα από τις Πρέσπες μέχρι τον Έβρο για έναν και μοναδικό λόγο, ξέρεται πόσο παραγκωνισμένος, απογοητευμένος, πληγωμένος, ματωμένος, αδικημένος νοιώθω στον δικό μου χώρο, από τον δικό μου χώρο αλλά πρυτάνευσε η λογική μπροστά στο κάλεσμα της πατρίδας»   και συνέχισε προσθέτοντας ότι «όταν σε καλεί η πατρίδα σου, τα παιδιά σου, η οικογένεια σου, η εθνική σου περιουσία, η ιστορία και οι αξίες δεν μπορείς να είσαι απών, δεν μπορείς να πεις όχι σε αυτό το μεγάλο εθνικό προσκλητήριο, σε αυτήν την μεγάλη εθνική πανστρατιά, δεν μπορεί κανείς να είναι απών και φυσικά η δική μου η θέση και η εντολή, μπήκαμε όλοι στον αγώνα δεν υπάρχουν ταμπέλες, χρώματα, είμαστε όλοι με την Νέα Δημοκρατία, με την κεντροδεξιά, με τον Αντώνη τον Σαμαρά και θεωρώ ότι οι πόρτες άνοιξαν, μπορούν να ανοίξουν κι άλλους, να τους χωρέσουν όλους ».   
    «Μπήκα σε αυτόν τον αγώνα γιατί απέναντι μας έχουμε ένα ανεύθυνο, ένα επικίνδυνο, ένα εφιαλτικό, ένα μηδενιστικό ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης ασκώντας δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα στον κ. Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι «τα μυαλά του πήραν αέρα» ενώ τον χαρακτήρισε «φαντασιόπληκτο και μεγαλομανή» και του συνέστησε να κάνει λίγο κράτει, συνεχίζοντας επισήμανε ότι  «και εγώ είμαι 31 χρόνια στην πολιτική, πρώτος, ούτε καλάμι καβάλησα, ούτε έχω κυριευτεί από την αλαζονεία. Μπήκα σε αυτόν τον αγώνα γιατί φοβάμαι ότι πίσω από τον κ. Τσίπρα κρύβονται 12 διαφορετικές τάσεις, 12 διαφορετικά πρόσωπα και αυτό με φοβίζει. Το ποίο περίεργο είναι πως το 4% έγινε 20% μέσα σε λίγο καιρό, το κατήγγειλα, όλοι οι βολεμένοι, οι κρατικοδίαιτοι, όλοι από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, όλοι όσοι μας φέρανε σε αυτήν την κατάσταση μετακινήθηκαν εκεί, όλοι οι στενοί συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου μετακινήθηκαν εκεί και έγιναν στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα, αλήθεια που βρίσκει αυτή η παράταξη τα οικονομικά και κάνει τόσο μεγάλο προεκλογικό αγώνα;   Διαβάσαμε ότι μαζί του είναι και ο Σόρρος, ο φιλοσκοπιανός, αυτό με κάνει και προβληματίζομαι. Τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύονται την απόγνωσή, φόβο, απελπισία του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της νεολαίας».
   Αναφορικά με το μήνυμα των εκλογών ανέφερε ότι «το μήνυμα των προηγούμενων εκλογών δυστυχώς δεν το πήραν όλες οι ηγεσίες, το μήνυμα του λαού ήταν κύριοι σας τιμωρούμε ενωθείτε , δυστυχώς ο κ. Τσίπρας έλαμψε δια της απουσίας του, η μεγαλομανία του δεν του επέτρεψε να συνεργαστεί. Αν σήμερα ζούσαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Αντρέας Παπανδρέου, ο Φλοράκης  και ο Κύρκος σήμερα λυπάμαι που το λέω αυτή η ταλαιπωρία του ελληνικού λαού θα είχε τελειώσει από την πρώτη Κυριακή, δυστυχώς ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του δεν το επέτρεψαν».
   «Εγώ πότε δεν έχασα, 31 χρόνια πολιτεύομαι 31 χρόνια βγαίνω πάντα πρώτος» υποστήριξε και συνέχισε προσθέτοντας ότι  «σε όλα τα στάδια, σε όλα τα επίπεδα, δεν μου χάρισε κανείς τίποτα και παρόλο που είμαι πληγωμένος μπαίνω μπροστά και σας δίνω τον λόγο μου ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει, σε πολλές περιοχές θα πάρει τέτοιο ποσοστό που θα τρίβουμε όλοι μας τα μάτια μας, γιατί ξύπνησε το θεριό,  κατάλαβαν ότι η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, κατάλαβε ο ελληνικός λαός ότι ψήφος εκτός Ν.Δ. είναι ψήφος στον κ. Τσίπρα, στην αριστερά, στα 12 διαφορετικά προσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, στο άγνωστο, στο χάος και στο επικίνδυνο».           
   Ο κ. Ψωμιαδής διατύπωσε τη θέση ότι η Ροδόπη δικαιούται δίκαιη εκπροσώπηση χριστιανών και μουσουλμάνων. Δεν μπορώ να διανοηθώ στη Ροδόπη να μην υπάρχει Χριστιανός βουλευτής». Ερωτηθείς για τις επενδύσεις χρυσού στην περιοχή απάντησε ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η τοπική κοινωνία.
   Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους τόνισε ότι πίσω από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται η «συμμορία της δραχμής» και όπως δήλωσε «κάποιοι εντός κι εκτός Ελλάδας παίζουν εις βάρος της Ελλάδας».
   Ο κ. Ψωμιάδης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το ποσοστό της Ν.Δ. θα αγγίξει το 30% στις εκλογές της 17ης Ιουνίου κάνοντας λόγο ταυτόχρονα και για την ανάγκη συνεργασίας με τα κόμματα που έχουν «φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό» για το σχηματισμό κυβέρνησης «μακράς πνοής κι όχι για 2 χρόνια».
  Μέτα την συνέντευξη τύπου επισκέφτηκε την αγορά της Κομοτηνής, μίλησε με κόσμο στην κεντρική πλατεία, έδωσε τα γυαλιά του για επισκευή σε γνωστό κατάστημα της πόλης, ενώ διακριτικά και χωρίς να τον αντιληφθούν αρκετοί σαν φιλάνθρωπος έδωσε χρήματα σε μια μικρή επαιτούσε.
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου