Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

7ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας αποφάσισε και υποστήριξε με καταβολή των εξόδων μετάβασης, τη συμμετοχή της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Α.Δ. Ροδόπης στο Πανελλήνιο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Διευθύνσεων Χώρας που πραγματοποιήθηκε από 01 έως 06 Ιουνίου 2011 στην Κέρκυρα, καθώς και τη συμμετοχή του μέλους μας ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Αναστασίου που μας εκπροσώπησε στο 7ο  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Αστυνομικών Υπαλλήλων που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία από 04 έως 12 Ιουνίου 2011.
Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα καλαθοσφαίρισης της Α.Δ. Ροδόπης καθώς και στο μέλος μας ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Αναστάσιο για την συμμετοχή τους και την επάξια εκπροσώπηση μας στις ανωτέρω αθλητικές διοργανώσεις, με την οποία συνέβαλαν στη συνέχιση της διάδοσης του εκ των αρχαιοτάτων Ελληνικών χρόνων πνεύματος περί του ¨ευ αγωνίζεσθαι¨ προβάλλοντας παράλληλα και το αθλητικό – αγωνιστικό πρόσωπο των Ελλήνων Αστυνομικών.
Η Ένωσή μας θα στηρίζει πάντα τέτοιου είδους αξιέπαινες προσπάθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου