Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με εννέα νεκρούς και τέσσερις σοβαρά τραυματίες

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-7-2011), στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και συγκεκριμένα στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI A4, στο οποίο επέβαιναν συνολικά δεκατρία άτομα, εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε διαδοχικά στις προστατευτικές μπάρες και σε βάση (από σκυρόδεμα) πινακίδας σήμανσης, κατέληξε διαλυμένο σε παρακείμενο αυλάκι.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα εννέα από τους επιβαίνοντες (τρεις άνδρες, τέσσερις γυναίκες και δυο ανήλικοι). Επιπλέον, τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις από τους επιβαίνοντες (ένας  άνδρας, μια γυναίκα και ένας  ανήλικος) και ελαφρά ένας άνδρας, υπήκοος Ιράκ.

Βρίσκεται σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα των υπολοίπων τραυματιών και θανόντων. Από τα πρώτα στοιχεία, εκτιμάται ότι πρόκειται για μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι προωθούντο στο εσωτερικό της χώρας, ενώ διερευνάται ποιος ήταν ο οδηγός.

Οι πινακίδες κυκλοφορίας, που έφερε το αυτοκίνητο, ήταν πινακίδες Σερβίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 1-7-2011 στην Κατερίνη. 

Οι θανόντες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου