Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Εορτασμός της Ημέρας προς τιμήν των αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί ο εορτασμός της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, με Δοξολογία που τελέσθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Στην δοξολογία παρέστησαν εκπρόσωποι των Στρατιωτικών  και αστυνομικών αρχών του Νομού, τα Μέλη των Ενώσεων Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, Εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Ενώσεων του Προσωπικού, Προϊστάμενοι Υπηρεσιών, Πρόεδροι Σωματείων & Συλλόγων, Αστυνομικοί Υπάλληλοι και πολίτες της περιοχής μας.
    Ο πρόεδρος των απόστρατων αστυνομικών και των σωμάτων ασφαλείας Ροδόπης η Αγία Ειρήνη κ. Χρήστος Περδεβάνης μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δήλωσε ότι «τα προβλήματα μας είναι πάρα πολλά, το κυριότερο είναι το οικονομικό, δεν μας έχουν αφήσει τίποτα σχεδόν. Όλοι μας έχουμε πολλά χρόνια στην υπηρεσία και όλοι δουλέψαμε σκληρά, με κίνδυνο της ζωής μας νύχτα και μέρα ήμασταν στο πλευρό του πολίτη».
   «Μας πιάνει το παράπονο που δεν έχουμε καμία ανταπόκριση από  την πολιτεία»,  τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Περδεβάνης που επισήμανε ότι «όπως είδατε σήμερα κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν ήταν σε αυτήν την γιορτή που πολλοί νομίζουν ότι δεν είναι κάτι αλλά είναι πολύ σημαντική, διότι οι απόστρατοι είναι αυτοί που έστησαν τα θεμέλια, που πολεμήσανε για την πατρίδα σε όλους τους τομείς. Εμείς κουραστήκαμε πάρα πολύ, ξεκινήσαμε με τα αποσπάσματα, με την φτώχεια της χωροφυλακής τότε και με την προστάτιδα που είχαμε την Αγία Ειρήνη. Περάσαμε πολύ δύσκολα χρόνια και γι’αυτό θα θέλαμε το κράτος  να μας δώσει περισσότερη σημασία και όχι να μας αποκεφαλίζει. Το χρηματικό ποσό είναι πολύ σημαντικό για μας γιατί όλοι μας έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη. Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων  Ροδόπης και η Η.Ρ.Α.  και εμείς όλα αυτά τα σωματεία αγαπημένα προσπαθούμε ο ένας για τον άλλον».        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου