Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

«Σήμερα γάμος γίνεται» στο 12ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής – τα παιδιά καθήλωσαν το κοινό

Με μουσικοχορευτική παράσταση έληξε η σχολική χρονιά για το 12ο νηπιαγωγείο Κομοτηνής την Τετάρτη 13 Ιουνίου. Η εκδήλωση είχε ως θέμα «σήμερα γάμος γίνεται» και περιλάμβανε μια μουσικοχορευτική παράσταση στην οποία συμμετείχαν 59 παιδιά. Οι ρόλοι και  οι υποκριτικές ικανότητες των παιδιών κατάφεραν να κάνουν τους παραβρισκομένους να δακρύσουν από τα γέλια αλλά και να μαγέψουν το κοινό. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση που έδειξε την δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο σχολείο αλλά χάρισε και ένα όμορφο απόγευμα σε όποιον είχε την τύχη να παραβρεθεί.  


   Η προϊσταμένη 12ου νηπιαγωγείου Κομοτηνής  Χατζηνικολάου Γιώτα μιλώντας για το πως προέκυψε η ιδέα για το θέμα της εκδήλωσης ανέφερε ότι  «το θέμα αυτό προέκυψε από την συζήτηση με τα παιδιά, ένα παιδάκι είχε πάει την προηγούμενη μέρα σε ένα γάμο και επηρεασμένο από όσα είδε, πρότεινε να κάνουμε ένα γάμο».  Παράλληλα συμπλήρωσε ότι «όταν πήραμε την απόφαση όλα τα παιδάκια ενθουσιάστηκαν πολύ, συζητούσαμε για το ποιοι θα πάρουν τον κάθε ρόλο, του γαμπρού, της νύφης, του κουμπάρου, του ιερέα, πως θα γίνουν τα σκηνικά, τα οποία τα έφτιαξαν τα παιδιά.  Στην εκδήλωση, συμμετέχουν 59 παιδιά και την ετοίμασαν σε ένα μήνα, παράλληλα παρουσίασαν τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο». 
  «Στις πρόβες κυριαρχούσε μεγάλος ενθουσιασμός και τα παιδιά δεν κουράστηκαν καθόλου, ούτε βαρέθηκαν όπως γίνεται συνήθως, ακόμη και εμείς χορεύαμε με τα παιδιά και το διασκεδάσαμε πάρα πολύ» υπογράμμισε στο τέλος η κα. Χατζηνικολάου.


ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου