Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Άγρια δολοφονία για 20 ευρώ - Συγκλονίζει ο σπαραγμός της κόρης που βρήκε νεκρή τη μητέρα της

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη – πρωτόγνωρα περιστατικά για την πόλη μας
   Η 84χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με ληστές και προσπάθησε να αντισταθεί - Οι αδίστακτοι δράστες την σκότωσαν, βούτηξαν τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι και εξαφανίστηκαν. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από την κόρη της, το μεσημέρι της Πέμπτης (21-06-2012) στο σπίτι της στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στην Κομοτηνή.

  Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα της 84χρονης γυναίκας με σκοπό να τη ληστέψουν. Άρπαξαν λίγα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι της και προσπάθησαν να την εξαναγκάσουν με τα χτυπήματα να τους δώσει και άλλα χρήματα, χρυσαφικά και λίρες όπως εκτιμάει η αστυνομία. Όπως διέγνωσε ο ιατροδικαστής, ο θάνατός της προήλθε από δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι, στο πρόσωπο και τον λαιμό.
  Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, την ίδια μέρα, άγνωστος χτυπούσε τα θυροτηλέφωνα και τα κουδούνια των διαμερισμάτων, ισχυριζόμενος ότι διενεργεί έρανο για κάποιο σύλλογο, κάνεις δεν άνοιξε ωστόσο παρότι ήταν μεσημέρι, μόνο η άτυχη γυναίκα φαίνεται να άνοιξε που ήταν «καλοπροαίρετος και συμπονετικός άνθρωπος όπως λένε οι γείτονες».
    Σύμφωνα με πηγές ωστόσο φαίνεται να στοχοποιήθηκε η οικογένεια της άτυχης γυναίκας λόγω και του επιθέτου της που είναι Αρμένικο, πιθανών οι ληστές θεώρησαν ότι έχει και κρύβει στο σπίτι της λίρες και κοσμήματα. Ίσως να μην είναι τυχαίο που και η κόρη της είχε πέσει θύμα ληστείας πρόσφατα.
    Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ εξετάζονται οι γείτονες και το βίντεο του φαρμακείου που βρίσκεται δίπλα στην οικοδομή και τα αποτυπώματα από την είσοδο της οικοδομής. Τραγική φιγούρα η κόρη της 84χρονης που μπήκε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα της νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Έβαλε τις φωνές, έτρεξαν οι γείτονες και πολύ γρήγορα έφτασε στο σπίτι αστυνομία και ιατροδικαστής.
    Η στυγερή δολοφονία συγκλονίζει και εξοργίζει την τοπική κοινωνία που ζητάει ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου