Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Όχι στην νέα δανειακή σύμβαση είπαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Περιφερειακός σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ  Τ.  Χαρίτου «Συμφώνησαν για μισθούς φτώχειας και για συντάξεις πείνας για διάλυση και εκποίηση του δημόσιου πλούτου»
Σ. Σακελλίων: «αυτό το έγκλημα μπορεί και πρέπει να αποτραπεί γιατί θα είναι ο Αρμαγεδονας όλων»
    Αψηφώντας το κρύο, η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής,  το απόγευμα της Πέμπτης, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας για τα νέα μέτρα που περιλαμβάνει η νέα δανειακή σύμβαση. Τα νέα μέτρα όπως και ήταν φυσικό προκάλεσαν την αντίδραση συνδικαλιστικών οργανώσεων αλλά και δυνάμεων της αριστεράς που τα καταδικάζουν. 

    Συμφώνησαν για μισθούς φτώχειας και για συντάξεις πείνας για διάλυση και εκποίηση του δημόσιου πλούτου» δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ  κ. Τάκης Χαρίτου, που συνέχισε «υποθήκευσαν την Ελλάδα και την άφησαν έκθετη στις ορέξεις των δανειστών. Όσα έλεγαν ότι θέλουν να σώσουν την χώρα αποδεικνύεται ότι ήταν ένα ψέμα. Οι μάσκες έπεσαν». « το μόνο που θέλουν είναι να σώσουν τις τράπεζες και να διευκολύνουν το μεγάλο κεφάλαιο» διευκρίνισε ο κ. Χαρίτου που πρόσθεσε ότι «είναι έκθετοι όλοι τους απέναντι στον Ελληνικό λαό και την ιστορία. Η βαρβαρότητα που έδειξαν και δείχνουν, στρέφεται ιδιαίτερα απέναντι στην νέα γενιά και στους εργαζόμενους. Το εγκληματικό τους έργο σε βάρος της  χώρας, ο λαός και οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να επιτρέψουν να ολοκληρωθεί. Η κυβέρνηση Παπαδήμου, η Τρόικα και το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα πρέπει να φύγουν. Τώρα είναι η ώρα για κοινή δράση και για ενότητα των δυνάμεων της αριστεράς. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει σελίδα ο τόπος».   
     «η τρικομματική κυβέρνηση, με επικεφαλής  τον τραπεζίτη Παπαδήμο, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το πραξικόπημα, πραξικόπημα στην βουλή και πραξικόπημα στον λαό», τόνισε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Σταμάτης Σακελλίων που συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «ετοιμάζεται να περάσει τη δανειακή σύμβαση, η οποία έρχεται να δέσει χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό και να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία». «Σήμερα συντελείται ένα έγκλημα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλίων που απεύθυνε κάλεσμα προς τους εργαζομένους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τους ανέργους και τους συνταξιούχους να γκρεμίσουν αυτήν την κυβέρνηση όπως είπε ξεκαθαρίζοντας ότι «πλέον ο καθένας και η καθεμία από εμάς έχουν ατομική ευθύνη. Όλος ο λαός μπορεί να τους ρίξει» και συνέχισε «μπορεί να πει σε αυτήν την κυβέρνηση φτάνει πια, μπορείτε να φύγετε. Γιατί αυτήν την στιγμή το έγκλημα που συντελείται δεν διορθώνεται». Ο κ. Σακελλίων κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «αν περάσουν αυτά τα μέτρα, θα είναι ο Αρμαγεδόνας και για τον ιδιωτικό και για τον δημόσιο τομέα και για τους ανέργους. Αυτό το έγκλημα μπορεί και πρέπει να αποτραπεί».
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου