Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Επίσημη δοξολογία για το 2013





 

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η επίσημη δοξολογία για το 2013 τελέστηκε στον Μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου προεξάρχοντος του τοποτηρητή της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ.κ. Δαμασκηνού. Παρουσία πλήθος πιστών αλλά και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

"Αυτές τις ημέρες ο κάθε ένας κάνει τον απολογισμό του για την χρονιά που πέρασε" είπε ο κ. Δαμασκηνός και ευχήθηκε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ευλογία Θεού στη ζωή, πρόοδο και ευημερία στον τόπο μας.

«Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά δύσκολη, την οποία την ξεπεράσαμε με κοινό αγώνα και προσπάθεια» δήλωσε ο υπουργός εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης που πρόσθεσε ότι  «Ξεκινάμε μια χρονιά στην οποία πιστεύω ότι θα σημειωθεί σημαντική στροφή. Η Ελλάδα, μετά από κόπους και θυσίες όλων μας, μπαίνει σε μία περίοδο ανάκαμψης, ανασυγκρότησης και ελπίδας». «Η προσπάθεια συνεχίζεται, βεβαίως δεν είναι εύκολη, αλλά είναι μια προσπάθεια που πιστεύω ότι θα οδηγήσει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Η πρώτη μάχη έχει κερδηθεί. Η Ελλάδα παραμένει στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και δίνει από εκεί τη μάχη της για να ξαναβρεί το βηματισμό της προς το μέλλον» σημείωσε και συμπλήρωσε καταλήγοντας ότι «Πιστεύω ότι με κοινό αγώνα, με ενότητα και προσπάθεια και η πατρίδα μας αλλά και η ιδιαίτερή μας πατρίδα θα μπορέσει να επιτύχει αυτά τα οποία πραγματικά αξίζει και της ανήκουν. Θέλω να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά, δύναμη και κουράγιο και να ξέρετε όλοι ότι εμείς βρισκόμαστε μπροστά σ’ αυτήν την προσπάθεια και σ’ αυτόν τον αγώνα που κάνει και η Ροδόπη αλλά και η Ελλάδα για να μπορέσει να ξανασυναντηθεί με το μέλλον».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης κ. Νικόλαος Αγγελίδης ευχήθηκε «Στο κατώφλι της νέας χρονιάς, εύχομαι σε όλο τον κόσμο της Ροδόπης αλλά και στους επιχειρηματίες, τους οποίους εκπροσωπώ, υγεία, οικογενειακή ευτυχία και να έχουμε μια καλύτερη χρονιά στην οικονομία μας».

 «Για να έχουμε μια καλύτερη χρονιά πρέπει να έχουμε μια διαφορετική χρονιά στην οποία πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι. Η μεμψιμοιρία και το γκρίζο δε νομίζω ότι ταιριάζει ούτε στον τόπο μας γενικότερα αλλά ειδικά στη Ροδόπη. Πιστεύω και πρέπει να σηκώσουμε μανίκια και να δουλέψουμε με συγκεκριμένο σχέδιο το 2013 το οποίο παρόλο που θέλουμε να δώσουμε τις ευχές των ημερών ότι θα είναι καλύτερο αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο» τόνισε ο κ. Αγγελίδης και πρόσθεσε ότι  «Όμως, αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή και σ’ αυτό πρέπει να πιστέψουμε. Αν πιστέψουμε θα μπορέσουμε να κάνουμε όλα εκείνα που χρειάζονται για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Το 2013 θα είναι μία αποφασιστική, εκτός από δύσκολη, χρονιά και γι’ αυτό θα πρέπει όλοι ενωμένοι, χωρίς πισωγυρίσματα αλλά και χωρίς έριδες και διαμάχες να προσπαθήσουμε να βγούμε για ένα καλύτερο αύριο. Πιστεύω ότι το οφείλουμε και στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας ακόμη περισσότερο. Καλή χρονιά με υγεία και το κεφάλι ψηλά».

 «Καλή χρονιά, με υγεία ατομική και οικογενειακή, κάθε επαγγελματική επιτυχία που έχει προγραμματίσει ο καθένας στη ζωή του και επίσης πολύ γρήγορα η πατρίδα μας να περάσει από αυτές τις δυσκολίες που διέρχεται αυτήν την περίοδο και να βγει πάλι νικήτρια και στο ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο επίπεδο» ευχήθηκε ο ταξίαρχος , διοικητής της 21ης τεθωρακισμένης ταξιαρχίας  Θ. Ξανθόπουλος.

ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ