Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, πραγματοποίησε το Σάββατο 29-12-2012 και ώρα 17:30΄ στο Κλειστό Γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών.

            Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, η Σχολή Αστυφυλάκων, το Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και το τοπικό παράρτημα της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ Γεώργιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. ΓΚΑΡΑΝΗΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΚΕΡΖΕΒΑΝΗΣ Χρήστος και ο Οργανωτικός Γραμματέας του τοπικού παραρτήματος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Πέτρος, οι οποίοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

            Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά έπαιξαν με τα ξωτικά, τον χιονάνθρωπο, τον τάρανδο του Αη Βασίλη, το πειρατικό καράβι, τη μεγαλοτσουλήθρα και πλήθος άλλων παιχνιδιών. Απόλαυσαν το σιντριβάνι σοκολάτας και το ποπ κορν που προσφερόταν άφθονα και φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα και σοκολάτες.

            - Ευχαριστούμε, τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. ΠΕΤΡΙΔΗ Γεώργιο και τον Διευθυντή του 4ου  Γυμνασίου Κομοτηνής κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ Ματθαίο για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και τους εθελοντές ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αθηνά, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Δημήτριο, ΔΟΜΒΡΙΔΟΥ Λαμπρινή, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Παναγιώτα, ΜΟΛΛΑ Ιωάννα, ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κυριάκο, ΠΑΝΤΑΖΗ Αγαμέμνων, ΠΕΤΡΙΔΟΥ Δήμητρα και ΤΕΡΖΗ Σταύρο, που εργάσθηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

 Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν θεσμός να πραγματοποιείται στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, πλην όμως με την μετατροπή αυτού σε Κέντρο Φύλαξης Αλλοδαπών, αναγκαστήκαμε να τη μεταφέρουμε σε άλλο χώρο. Ελπίζουμε ότι το 2013 οι εγκαταστάσεις του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής θα επανέλθουν στην κατάσταση για την οποία δημιουργήθηκαν, με την απομάκρυνση από αυτές του Κέντρου Φύλαξης Αλλοδαπών.

 Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, έλαβε απόφαση ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ (όπου γινόταν και η κοπή βασιλόπιτας), ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για τον ανεπίτρεπτο «βιασμό» των εγκαταστάσεων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και την μετατροπή του συγκεκριμένου Πανεπιστημιακού Ιδρύματος σε φυλακή.

Τα μέλη του Δ.Σ., διαμαρτυρόμενα, δεν θα συμμετέχουν φέτος σε καμία Πρωτοχρονιάτικη χοροεσπερίδα. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2013 ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ......... ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2013 ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ.........