Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

31 άτομα συμμετείχαν στην αιμοδοσία της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Κομοτηνής


Τριάντα μία φιάλες αίματος συγκέντρωσε η ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Κομοτηνής, σε μια ακόμη αιμοληψία που διοργάνωσε για το προσωπικό των Μονάδων της Φρουράς Κομοτηνής στο Στρατόπεδο «ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ». Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, στα πλαίσια της πολύπτυχης και αδιάλειπτης κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η διοικητής του 29ου λόχου κα. Λίνα Παλαιοδήμου αναφορικά με την αιμοδοσία δήλωσε πως «είναι μια εκδήλωση που γίνεται μία φορά το τρίμηνο, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε σε αυτό το πρόβλημα του μειωμένου αριθμού των εθελοντών αιμοδοτών που υπάρχει στην χώρα μας. Η εκδήλωση αυτή γίνεται στα πλαίσια κοινωνικής προσφοράς του στρατού» και πρόσθεσε ότι «έχουμε μεγάλη προσέλευση, μέχρι στιγμής έχουν δώσει τριάντα άτομα αίμα και αν δείτε στους διαδρόμους περιμένουν άλλοι τόσοι».  
«θέλουμε να δώσουμε  το παράδειγμα και σε άλλους ανθρώπους έξω που θα μας δούνε» σημείωσε η κα. Παλαιοδήμου που υπογράμμισε πως πρέπει  «να δίνουν και αυτοί όσο συχνά μπορούν αίμα, είναι καλό και για τους ίδιους αλλά και για τους συνανθρώπους μας γιατί έχουμε μεγάλο πρόβλημα σαν χώρα σε αυτόν τον τομέα, γίνονται κάθε μέρα πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, γίνονται πολλά τροχαία ατυχήματα και πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη. Δεν στοιχίζει κάτι σε εμάς μια φιάλη αίμα, μπορούμε να την διαθέσουμε.  
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου