Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΙΠΠΙΚΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Το καθιερωμένο φθινοπωρινό διήμερο πραγματοποίησαν τα μέλη και οι φίλοι του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου.
          Με αρωγό τον καιρό και αφετηρία το εργοστάσιο επίπλων Καραφύλλης, 20 ιππείς ξεκίνησαν μία διαδρομή 60 χιλιομέτρων με προορισμό την παραλία Ιμέρου (όπου και θα διανυκτέρευαν) και επιστροφή την επόμενη ημέρα στην Κομοτηνή.
          Η προσμονή των μελών και των φίλων του Ομίλου είναι μεγάλη κάθε φορά που διοργανώνεται ένα ιππικό διήμερο, μιας και έχουν την ευκαιρία να συναντηθούνε άλογα, μέλη και φίλοι του Ομίλου και να μοιραστούνε την εμπειρία της ομαδικής ιππικής βόλτας στην πανέμορφη φύση της Ροδόπης αλλά και τις μοναδικές αλογοκουβέντες γύρω από τη φωτιά συνοδευόμενες με πολύ φαγητό και ποτό.
          Αν και ο Ιππικός Όμιλος Κομοτηνής διαθέτει εδώ και χρόνια τον δικό του χώρο, λόγο των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που διανύει η χώρα μας, οι εργασίες για την αποπεράτωση των εγκαταστάσεων του προχωράνε αργά. Τα μέλη και το Δ.Σ. του Ομίλου δεν πτοούνται και προσπαθούνε να έρθουν σε επαφή με φορείς και ιδιώτες που θέλουν να βοηθήσουνε για να πάρει «σάρκα και οστά» ο Ιππικός Όμιλος Κομοτηνής έτσι ώστε να μπορούνε όλοι οι Ροδοπίτες να γνωρίσουνε το άλογο και τα θεραπευτική δύναμη της ιππασίας.
          Τα μέλη και το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί θερμά τους φίλους του Ομίλου, που πραγματικά χωρίς την βοήθειά τους οι μεγάλες ιππικές διαδρομές που διοργανώνονται, δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούνε με ασφάλεια τόσο για τους ιππείς και τα άλογα, όσο και για τους κατοίκους των οικισμών που διέρχονται οι έφιπποι.
          Τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου ανανέωσαν το ραντεβού τους σε σύντομο χρονικό διάστημα με προορισμό αυτή την φορά τα βουνά της Ροδόπης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου