Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Κοπή πίτας Ο.Ε.Β.Ε.Σ. υπό την σκιά της κρίσης

   Την πίτα της έκοψε και η ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών στην σκιά της κρίσης που επηρεάζει όλους τους επαγγελματίες και βιοτέχνες. Σε μια λιτή αλλά ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, παρουσία των μελών της και σύσσωμης της τοπικής αυτοδιοίκησης αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά με την ελπίδα να είναι καλύτερη και ποιο κερδοφόρα.
   Η πρόεδρος του Ο.Ε.Β.Ε.Σ Δέσποινα Χατζημάνου ευχήθηκε «το νέο έτος να είναι καλύτερο από το προηγούμενο γιατί εμάς δεν μας βλέπω καθόλου καλά» και ανέφερε ότι «φέτος αποφασίσαμε να περιορίσουμε τα έξοδα μας και να μην προκαλέσουμε και να μην ξοδέψουμε ποσά σε χορούς και πανηγύρια, γιατί αφενός δεν τα έχουμε και αφετέρου αν τα είχαμε θα μας λείπανε από το ταμείο, το οποίο είναι άδειο». Παράλληλα η κα. Χατζημάνου ανέφερε ότι  « τα χρέη μας προς τρίτους και προς το προσωπικό είναι πολλά και τολμώ να πω πως είναι δυσβάσταχτα για τα πενιχρά έσοδα που έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου