Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Με κάθε επισημότητα η γιορτή του προστάτη των αστυνομικών Άγιου Αρτέμιου

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε και στην Κομοτηνή η ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας  που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται η 20η Οκτωβρίου, με αφορμή τον εορτασμό του προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου. Την Πέμπτη ήμερα εορτασμού πραγματοποιήθηκε δοξολογία στο Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Μαρώνειας και Κομοτηνής, Κωνστάντιο Παναγιωτακόπουλο, ενώ αργότερα ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα τελετών του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής.
  Τις εκδηλώσεις του Αστυνομικού Σώματος τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, ο κ. Γιώργος Ζηλούδης από το δήμο Κομοτηνής και ο ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Ζάχος από το Στρατιωτικό Σώμα.
         «Χρόνια πολλά σε όλο το προσωπικό» ευχήθηκε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Λουπίδης που υποσχέθηκε στην τοπική κοινωνία ότι «πάντα θα είμαστε κοντά τους σε κάθε πρόβλημα τους και θα προσφέρουμε σε όλο το κοινωνικό σύνολο». Ερωτηθείς για την στάση της αστυνομίας αναφορικά με τα προβλήματα και την αγανάκτηση των πολιτών με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ο κ. Λουπίδης τόνισε ότι «εμείς είμαστε για να προσφέρουμε την ασφάλεια σε όλο το κοινωνικό σύνολο, προσπαθούμε όσο το δυνατόν με ήπια μέσα να ανταποδώσουμε την ασφάλεια στην κοινωνία».  
      «χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους», ευχήθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης, κ. Γιώργος Πολυζωίδης, που θέλησε να διαβεβαιώσει τους πολίτες ότι «ο αστυνομικός της Ροδόπης είναι πάντα δίπλα στον πολίτη και  προσφέρει τις υπηρεσίες του αγόγγυστα, παρά τις δύσκολες στιγμές, που ζούμε. Με την ευκαιρία αυτή παρακαλώ και τους πολίτες να συνδράμουν το έργο μας, βοηθώντας στην αντιμετώπιση του εγκλήματος, ώστε να περάσουμε αυτές τις δύσκολες εποχές όσο το δυνατόν ανώδυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου