Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Με κάθε επισημότητα ο αγιασμός των υδάτων και στην Κομοτηνή

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή αλλά με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012, η τελετή αγιασμού των υδάτων, ημέρα των Θεοφανείων στο υδραγωγείο Κομοτηνής. Η ρίψη του σταυρού έγινε στο υδραγωγείο παρουσία των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλών δημοτών.

Μετά την τελετή ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι «αυτές οι μέρες είναι μόνο για ευχές και από αύριο ξεκινάει πάλι δουλειά. Η χρονιά που πέρασε ήταν με θετικό πρόσημο για την ΔΕΥΑΚ και αυτό φαίνεται και από τα έργα αλλά και από την προσπάθεια που γίνεται. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας πολλαπλασιασμός του Δήμου σε έκταση και νομίζω ότι με τον προγραμματισμό που γίνεται για την νέα χρονιά τα δίκτυα όσον αφορά την ύδρευση και την αποχέτευση θα είναι σε καλύτερη κατάσταση».   

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Δημήτρης Καραστάυρου ευχήθηκε «χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο» και εξέφρασε την πίστη «το 2012, παρ’ όλες τις προβλέψεις  να είναι ένα έτος που θα φέρει κάποιες αλλαγές, μηνύματα αισιοδοξίας κάτι που έχει ανάγκη όλος ο κόσμος. Ο αγιασμός να φωτίσει εμάς και όλους τους πολίτες και πολύ περισσότερο αυτούς που θα διοικήσουν την χώρα μας, να πάρουν τις αποφάσεις που θα είναι για το καλό του τόπου». 

Αναφορικά με την ΔΕΥΑΚ υπογράμμισε ότι «είμαστε σε ένα δρόμο που έχει πάρει μια στροφή προς την ανάπτυξη, με τα έργα που εντάξαμε στο ΕΣΠΑ, όσον αφορά την λειτουργία της, προβήκαμε σε δημοπρασίες και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα κριθούμε με ένα πρόσημο θετικό».

Όσον αφορά τα έργα που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ ο κ. Καρασταύρου τόνισε ότι «ήδη έχουν δημοσιευθεί στις εφημερίδες οι προκηρύξεις, από τις προσφορές που θα δεχτούμε θα προκύψει ο ανάδοχος και θα ξεκινήσουν άμεσα καθώς υπάρχουν και οι χρηματοδοτήσεις».  

Η πρόεδρος της ΔΚΕΠΑΑK κα.Νατάσα Λιβεριάδου ευχήθηκε «να είμαστε γεροί και να μπορέσουμε να βρεθούμε και του χρόνου εδώ, με καλύτερες συνθήκες, γιατί φέτος ο καιρός δεν μας βοήθησε αλλά παρόλα αυτά κάναμε αυτό που έπρεπε. Στους εργαζομένους στην ΔΕΥΑΚ αλλά και σε όλο το διοικητικό συμβούλιο εύχομαι να είναι δυνατοί και να προσπαθούν για το καλό του τόπου και να έχουμε καλύτερο νερό. Ήδη από τα δείγματα που έχουμε βλέπουμε ότι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν αυτό ευχόμαστε να συνεχιστεί».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου