Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

“Ακραίες καιρικές συνθήκες στις τελετές αγιασμού των υδάτων για τα Θεοφάνεια στο Δήμο Μαρώνειας - Σαπών”

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή και με άσχημες χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012, οι τελετές αγιασμού των υδάτων, ημέρα των Θεοφανείων στο Δήμο Μαρώνειας – Σαπών.

Στις Σάπες η ρίψη του σταυρού έγινε στο Συντριβάνι μπροστά από το Δημαρχείο παρουσία πολλών δημοτών και της φιλαρμονικής του δήμου, ενώ στην Μαρώνεια η τελετή της ρίψης του σταυρού πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους, παρουσία λιγοστών κατοίκων λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, η τελετή πραγματοποιήθηκε και ένας ριψοκίνδυνος νεαρός ο Ευάγγελος Μπάτζιος από την Μαρώνεια, κάνοντας το τάμα του έπιασε τον σταυρό στα παγωμένα νερά.

Στις τελετές σε Σάπες και Μαρώνεια παραβρέθηκε ο δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών κ. Ηλίας Ιωαννάκης ο οποίος έκανε δώρο στους νεαρούς που έπιασαν τον σταυρό, ένα χρυσό σταυρό και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη για την νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου